2:5
(2:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žatčany s předsedou v brance zvítězily v Přísnoticích


Branky


14. M. Beneš , 43. A. Lang - 13. T. Zrza , 22. T. Kalla , 33. T. Zrza , 39. T. Kalla , 85. T. Báder
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal nemá logiku. Starověké rčení opět dostálo svému významu po sobotní nečekané výhře v Přísnoticích. Zatímco před týdnem se žatčanští nemohli trefit, nyní 5 pokusu ze šesti prošlo až do sítě a diváci se mohli bavit atraktivním fotbalem. V zápase došlo na pikantní kuriozitu, když se mezi 3 tyče postavil předseda SKŽ Miroslav Bílý a na střídačce byl připraven i bývalý funkcionář Antonín Sedláček. Kádr Žatčan zažívá hráčskou krizi, ani ta však nezabránila týmu podat bojovný výkon a účelný fotbal. Soupeř měl ze začátku navrch, ale první otevřel skóre Zrza, když zužitkoval Kallův centr do malého vápna.

Domácí sice za minutu srovnali tvrdou střelou pod břevno, ale byl to nadále SKŽ, kdo proměňoval šance. Ve 22. minutě dostal Kalla milimetrovou přihrávku od Osičky přesně mezi obránce a kličkou přes brankáře uklidil do prázdné brány. Po půlhodině hry to bylo už 3:1, svůj druhý gól si připsal Zrza, když nerušeně prošel až do vápna a zakončil přesně k tyči, protože soupeř spoléhal na ofsajd. A o 6 minut později bylo ještě veseleji. Kalla přebral na půlce míč, prošel až na vápno kde zahrál stoperovi na housle a následně zvýšil na 4:1. Přísnotičtí korigovali skóre 2 minuty před koncem poločasu a ve druhé půli měli opět více ze hry. Všechny jejich pokusy ale převážně končily mimo bránu, přestože některé z nich snad nešly nedat. I proto dodal zápasu definitivní tečku SKŽ v 86. minutě. Báder rozehrál přímý kop na Kallu, ten mu sklepl míč zpět a umístěná střela na zadní tyč nedala brankáři šanci. Hráči Žatčan díky efektivitě zaslouženě zvítězili 5:2.


Sestavy


TJ Sokol Přísnotice
J. Bažant [-] - S. Minařík [-] , J. Olejník [-] (72. O. Mahovský [-] ) , I. Krátký [-] , J. Měřínský [-] (46. V. Sedláček [-] ) , D. Petrskovský [-] - R. Rosa [-] (86. L. Svoboda [-] ) , C. Kučera [-] , P. Sedláček [-] , A. Lang [-] - M. Beneš [-] -

SK Žatčany
M. Bílý [-] - R. Osička [-] , O. Sedláček [-] - J. Utěšený [-] , A. Vymazal [-] , T. Báder [-] , O. Dokoupil [-] - T. Kalla [-] , T. Zrza [-] - M. Vaněk [-] , T. Lízal [-]

ŽK: 63. R. Osička .
Hráči zápasu: A. Lang - T. Kalla , T. Zrza .
Místo: Přísnotice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUNICKÝ Jiří - DANIEL Petr, CEE Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.