Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

13.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vojkovic si s chutí zastřílela


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ve 4. minutě dastali do vedení a to když se trefil Trávníček. Jenže to domácí ještě více nabudilo a do poločasu čtyřmi brankami vývoj utkání zcela otočili. Postupně se prosadili Poláček, Zámečník, Boháč a Fajgl - 4:1.

Ve druhé půli to bylo opět zcela na jednu branku. V 55. minutě se prosadil Nevěděl a o 14 minut později přidal tentýž hráč svou druhou branku v utkání - 6:1. O minutu později hosté korigovali stav utkání Brablecem na 6:2 z pohledu domácích. V 81. minutě navýšil vedení domácích střídající Furch a 4 minuty před koncem uzavřel gólový účet utkání Negoda. Vojkovice jasně přehráli Mokrou-Horákov a to v poměru 8:2.



Sestavy


SK Vojkovice B
J. Hejna [-] - M. Lang [-] , P. Kopečínský [-] , T. Kasprij [-] , A. Houdek [-] - T. Fajgl [-] , K. Negoda [-] , R. Zámečník [-] (46. D. Furch [-] ) - M. Boháč [-] (65. M. Smejkal [-] ) , M. Nevěděl [-] (81. K. Krišpín [-] ) , P. Poláček [-]

FC Mokrá-Horákov
J. Petráš [-] - P. Zvara [-] , R. Štefek [-] , Z. Peniak [-] , A. Brablec [-] , J. Machek [-] , M. Trávníček [-] , R. Paták [-] , M. Jurda [-] (58. L. Polák [-] ) , J. Holý [-] , D. Jirda [-]

ŽK: 32. R. Štefek , 62. D. Jirda .
Hráči zápasu: T. Fajgl , T. Kasprij , M. Nevěděl , D. Furch .
Místo: Vojkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: JINDRA Miloslav - DEMISCH Vlastimil, FLODR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.