Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat modřických z říše snů


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 19. minutě se domácí dostali do vedení a to když se prosadil Drobílek - 1:0. Hosté už za 4 minuty srovnali a to když se prosadil Šula - 1:1. Poločas skončil tímto výsledkem.

Ve druhé půli domácí v rozmezí tří minut odškočili hostům na rozdíl dvou branek a to když branky vstřelili Coufalík a M. Saitl. Hosté to ale nezabalili a za necelých 8 minut snížili na 3:2 a to když se trefil Trávníček. O dalších 8 minutě později a to v 83. minutě svou druhou brankou v utkání srovnal stav na 3:3 Šula. Rozhodující braku vstřelil M. Dofek v 86. minutě a tak hosté zvítězili po fantastickém obratu 4:3.



Sestavy


Sokol Žabčice
J. Dvořáček [-] - J. Coufalík [-] , R. Karpíšek [-] - J. Drobílek [-] , V. Tesař [-] (56. M. Saitl [-] ) - M. Saitl [-] (83. J. Šándor [-] ) - M. Nejezchleb [-] (71. J. Jeřábek [-] ) , P. Klíma [-] , T. Valík [-] , V. Šmerda [-] , D. Pospíšil [-]

MFK Modřice B
D. Urban [-] - M. Dofek [-] , Z. Dvořák [-] , J. Šula [-] , M. Burian [-] , L. Trávníček [-] , M. Havlík [-] (72. M. Němec [-] ) , P. Havlík [-] , J. Severa [-] , M. Lobotka [-] , M. Putna [-] (69. J. Šiška [-] )

ŽK: 23. R. Karpíšek , 68. P. Klíma - 58. M. Dofek .
Místo: Žabčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kokrda Roman - BUMBÁLEK Jiří, ZAHRADNÍK Ludvík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.