Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Zakřany v derby porazily Zbýšov


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání před početnou diváckou kulisou začalo velmi opatrně a téměř 10 minut byla hra hodně defenzívní, rozkouskovaná a celkově hodně takticky svázaná. A když už to trvalo dlouho, chopilo se dirigentské taktovky trio domácí opět výborně hrající středové řady M. Šavrňák, O. Kožíšek, P. Šrámek ml. a definitivně v 1. poločase posunulo těžiště hry na zbýšovskou polovinu. Výbornou spoluprací pevně uchopili vývoj zápasu a vysílali A. Kožíška, J. Frecera, J. Šrajtla a P. Všetečku do nadějných i vyložených příležitostí. Snad v nejnadějnější pozici se objevil A. Kožíšek, který po pěkné kombinaci v ideálním postavení jen těsně minul branku. Skóre se tak měnilo až po přímých kopech domácích, kdy se krásnými střelami trefili v 36. minutě M. Vespalec a v úplném závěru ve 43. minutě J. Frecer, kterého exekucí narychlo pověřil M. Šavrňák. Poločas tedy skončil zaslouženým, průběžným vedením 2:0.

Domácí si nadále takticky i herně počínali výborně a dobře organizovaná obrana ve spolupráci s aktivní hrou zálohy prakticky odřízla jednoho z nejlepších střelců soutěže M. Louckého od zbytku svého mužstva a ten osamocen neměl šanci se proti dobře hrající dvojici P. Šrámek st., M. Vespalec prosadit. Také krajní obránci S. Šibal a P. Všetečka hráli velice spolehlivě a nedávali útočícím soupeřovým hráčům prostor pro realizaci ofenzivních výpadů. Celý herní projev mužstva se tak logicky dočkal v 69. min. odměny, kdy J.Šrajtl jedním dotykem uvolnil rozběhnutého P. Všetečku, ten si navedl míč na svoji oblíbenou levou nohu a střelou po zemi navýšil naše vedení. Poté domácí odpovědností za kvalitu zápasu pověřili soupeře, ten ji prokázal a po pěkné Louckého přihrávce Barvíř nekompromisně korigoval stav utkání na konečných 3:1. 



Sestavy


TJ Sokol Zakřany
M. Žák [-] - S. Šibal [-] , P. Šrámek [-] , M. Vespalec [-] , O. Kožíšek [-] , J. Frecer [-] (64. M. Zoblivý [-] ) , M. Šavrňák [-] , A. Kožíšek [-] , P. Šrámek [-] , J. Šrajtl [-] , P. Všetečka [-]

TJ Baník Zbýšov
D. Kubín [-] - L. Kubín [-] , D. Jašek [-] (61. J. Barvíř [-] ) , O. Pokorný [-] , J. Kotačka [-] - R. Kozel [-] , I. Šauer [-] , L. Horký [-] (71. J. Eliáš [-] ) - M. Loucký [-] , M. Nekuža [-] , D. Souček [-]

ŽK: 75. O. Kožíšek - 65. L. Horký , 69. I. Šauer .
Hráči zápasu: P. Všetečka , M. Vespalec .
Místo: Zakřany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KLEIN Josef - HARÁSEK Bohumil, ŠIBÍČEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.