M. Pokorný 39. (p.)
1:1
(1:0)
82. V. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice ztratila výhru v závěru utkání


Branky


39. M. Pokorný (p.) - 82. V. Musil
0

Skalice v neděli hostila nováčka soutěže tým Lažánek. Hostující měli na kontě jednu výhru a jednu porážku. Domácí po minulé prohře doma chtěli bodovat a posunout se v tabulce mezi první týmy soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V prvním poločase měl tým domacích mírně navrch, což vyústilo i v pár dobrých šancí, které ale bohužel nedokázali využít. Teprve pět minut před koncem prvního poločasu vyšla Skalici akce, která skončila až faulem hostujícího golmana ve vápně a následoval pokutový kop. U hráčů byla vidět nervozita, kdo se k penaltě postaví. Nakonec to vzal nejlepší střelec týmu Marek Pokorný, který s přehledem proměnil. Poločas vyhrál tým domácích v poměru 1:0. Druhý poločas se nesl ve skoro stejném duchu jako první, ze hry měli více domácí, vytvořili si další dobré šance, které bohužel nedokázali využít. Brankář hostí Tomáš Vrána podržel svůj tým (i když je normální hráč z pole). Nejprve vytáhl krásnou střelu Janíčka na tyč a pak zneškodnil samostatný nájezd Marka Pokorného. S přibývajícím časem domácí začali nepochopitelně bránit a úplně přestali hrát fotbal, což soupeř potrestal jednou z vyjímečných akcí a srovnal na 1:1. Bohužel už pro domácí nezbylo dost času na přidání druhého gólu a tak si nováček soutěže z horké skalické půdy odváží 1 bod.


Sestavy


Skalice n.Svitavou
Z. Sekanina [-] - F. Stejskal [-] , M. Pokorný [-] , D. Káčerik [-] , J. Vlach [-] , L. Janíček [-] , F. Konečný [-] (81. M. Kotoulek [-] ) , T. Bílek [-] (73. J. Burgr [-] ) , R. Sekanina [-] , M. Černý [-] , L. Janíček [-]

Lažánky
T. Vrána [-] - P. Kvasnovský [-] , J. Korčák [-] (46. L. Tomek [-] ) , B. Jedinák [-] (64. J. Flek [-] ) , Z. Benke [-] - I. Cupák [-] , M. Korčák [-] (71. P. Vávra [-] ) , D. Zukal [-] , J. Semrád [-] - V. Musil [-] , R. Kratochvíl [-] -

ŽK: 25. T. Bílek , 83. M. Pokorný - 31. V. Musil , 35. R. Kratochvíl , 39. T. Vrána .
Hráči zápasu: L. Janíček .
Místo: Skalice. Počet diváků: 42. Rozhodčí: RESCHOVSKÝ Michal - FOJT Jaroslav (N), BURGR Radomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.