2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

3.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil nerozhodně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácích

 Do začátku zápasu vstoupil každý tým úplně odlišně, domácí s vervou a chtíčem chtěli hned získat výsledek na svoji stranu, naopak Božanovští nastoupili vlažně, nekoncentrovaně, rozhodně to nebyl ten Božanov, který známe. Využil toho heřmánkovický „forvard“ Kment, který si ze 4 hráčů udělal „dobrý den“ a klasickým „švýcarem“ zakončil svůj individuální únik. Od chvíli později, ve 27. minutě se po střele Balína odrazil míč k domácímu „špílmachrovi“ Honzovi Pražákovi, který napodobil svůj vzor Cristiana Ronalda a líbeznou patičkou poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Domácí oplývali nadšením, byli všude dříve, hosty předčili i důrazem, ale třetí gól se jim nepodařilo vstřelit. Rozhodně ale šli do šaten spokojenější než soupeř z Božanova.

První a druhý poločas? Noc a den

Domácí se trošku uspokojili s výsledkem, čehož využili hosté, kteří "upustili" od své hry z prvního poločasu a snažili se něco s výsledkem udělat. Sedm minut po začátku druhé půle využil centr kapitána Wilkeho hlavou Novotný. Hosté tedy snížili na 2:1 a zápas nabíral úplně jiné obrátky. Domácím to tak s míčem vůbec neklapalo, hráči Božanova měli míč plně ve své moci. To čeho se domácí obávali, bohužel pro ně přišlo. V 75. minutě Pavel Exner mladší se ujal trestného kopu z velké vzdálenosti, brankář Škola neštastně uklouzl, a tak ho „bochánek“ od „benjamínka“ z Božanova přeskočil a zaplul do sítě. A bylo vyrovnáno. Zbylé minuty neukázaly nic zajímavého, oba týmy už na tom nebyly fyzicky dobře, takže sudí Gieci ukončil „zápas podzimu“ za stavu spravedlivého, 2:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč domácích: Odehráli jsme rozdílné poločasy, škoda obdržených dvou gólů. Jinak ale remíza zasloužená.

Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán hostujících: Mrzí mě předvedená hra v první půli, kdy jsme si mysleli, že to půjde "samo". Jsem ale rád, že jsme to nezabalili a dokázal skóre srovnat. Zcela zasloužená remíza.



Sestavy


Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - M. Balín [-] (75. L. Jansa [-] ) , M. Kment [-] , J. Smrček [-] , V. Kochánek [-] , J. Pražák [-] (70. J. Šubrt [-] ) , L. Pražák [-] , R. Nouza [-] , M. Bohatec [-] , F. Hušek [-] , A. Škola [-]

Sokol Božanov
M. Svědík [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , D. Seifrt [-] (60. P. Klement [-] ) , R. Kratochvíl [-] , P. Chotěborský [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , P. Exner [-] , M. Viola [-] , P. Chotěborský [-]

ŽK: 32. P. Novotný , 90. M. Bakeš .
Místo: Sokol Heřmánkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Gieci Jan - SEDLÁK Rostislav (N), KLICPERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.