3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

3.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra s přehledem zvítězila


Branky


51. J. Kindl , 58. J. Kindl , 91. O. Janek - 19. L. Janata
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I velká převaha nepomohla k vítězství v poločase

Od začátku zápasu se Martínkovice na svého soupeře vrhly jako na „predátor na kořist“, měly navrch, soupeře přehrávaly, ale k čemu to bylo platné, když se jim branku vstřelit nepodařilo. V 16. minutě po prvním vážném ohrožení branky domácích se Lokomotiva prezentovala pokutovým kopem. Ten proměnil Libor Janata a domácí nemohli věřit svým očím. Zbraně ale nesložili, rychlými kontry se snažili srovnat, což se jim do poločasu nepodařilo. Za Martínkovice několikrát ohrozil svými nájezdy branku hostí Marek Jordán, bohužel pro domácí se mu ani jeden neporařilo proměnit.  

Hrdina Kindl

Druhá půle byla stále v režii domácích, kteří už prolomili střeleckou smůlu. Po drzém průniku se totiž vyrovnávajícím gólem blýskl Jakub Kindl. Hra se trochu vyrovnala, avšak byla znát občasná převaha Jiskry. Zhruba patnáct minut před koncem se další individuální drzou akcí předvedl zase Jakub Kindl. Martinkovice se ujaly zcela zaslouženě vedení. Domácí také ochránil v „kase“ brankář Matějka, který až na penaltu, nepustil nic za svá záda. V posledních minutách zápasu se ukázal „technik“ Mihálik. Byl u třetího gólu, který padl už v nastavení. Společně s Ondřejem Jankem si vytvořili šanci, kterou druhý jmenovaný zakončil. Zápas skončil 3:1 pro domácí, kteří se mohli radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Martínkovice
Jitka Látrová - trenérka domácích: Dnes bychom snad potřebovali tři poločasy, ale děkujeme fanouškům, co přišli.

TJ Lokomotiva Meziměstí B
Václav Mareš - kapitán hostí: Domácí vyhráli naprosto zaslouženě.



Sestavy


Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - M. Jordán [-] , J. Uždil [-] (58. J. Uždil [-] ) , P. Brožek [-] , J. Liška [-] (46. J. Uždil [-] ) , J. Kindl [-] , L. Mihálik [-] , A. Ticháček [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] , P. Semenský [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - P. Urban [-] , J. Doležal [-] , D. Koňarík [-] (27. V. Smrček [-] ) , V. Mareš [-] , J. Matusek [-] , A. Poliak [-] , O. Slovák [-] , L. Janata [-] , P. Bouška [-] , A. Borůvka [-]

ŽK: 44. J. Kindl , 54. P. Matějka - 86. V. Mareš .
Hráči zápasu: D. Matějka , J. Kindl - A. Poliak .
Místo: Sokol Martínkovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jirásek Pavel - LÁTR Aleš (N), UŽDIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.