4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o "čelo" vyzněl lépe pro domácí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraznější domácí zvládli první poločas lépe

Do "šlágru kola" vstoupili domácí hráči pěkně "od podlahy", hosté bez čtyř hráčů ze základní "jedenáctky" a doplnění hráči z dorostu byli zaskočení důraznější hrou svého soka. Domácí byli fotbalovější, snažili se kombinovat a jako první vstřelit branku. Což se jim povedlo ve 13. minutě, když rohový kop z nohy Jana Pražáka zakončil úplně neobsazený "hroťák" domácích Luboš Jansa. Hra se po gólu víceméně urovnala, hosté si ale nevytvořili nějakou zajímavou šanci, která by měla ohrozit mladíka v bráně domácích Školu. Heřmánkovičtí se snažili více o vstřelení druhého gólu zápasu, byli aktivnější, ale nic "nevykoumali". Kaňkou poločasu bylo zranění hostujícího hráče Kučery, který si po střetu s jedním z domácích zlomil nos. Nic dalšího se už neodehrálo, a tak první půle skončila jednobrankovým rozdílem pro domácí.

Závěr patřil domácím

Do druhého poločasu vstoupili oba týmy s tím, že zápas není ještě rozhodnutý, což bylo pro fotbal jako takový určitě skvělé. Hosté ze Stárkova se nenechali zahambit, chtěli srovnat, dostat soupeře pod tlak, ale stejně jako v první půli si nevypracovali ani jednu loženou šanci. Naopak zkušenější domácí přidali v 72. minutě velmi důležitou branku na 2:0 a svému soupeři se vzdálili o dva góly. Krásným "bodýlkem" k tyči se totiž předvedl střídající Lukáš Seifrt, a tak si mohl hrající trenér Adam Škola mnout ruce nad svým "žolíkem". O 10 minut později se po důrazu ve vápně prosadil Jan Pražák, hned poté po závaru ve vápně se nejlépě zorientoval obránce domácích Jiří Staněk. To už na světelné tabuli svítilo skóre 4:0 pro Heřmánkovice. Poté se už nic zajímavého nepřihodilo, takže sudí Lokvenc hvízdnutím do píšťalky ukončil zápas kola, který zaslouženě vyhrál domácí tým.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč domácích: Po minulém kole jsme si spravili chuť, od začátku jsme zápas kontrolovali a řekl bych, že jsme mohli vyhrát i větším rozdílem.

Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér hostujících: Do zápasu jsme nastoupili s dorostenci, které už do Heřmánkovic nikdy nevezmu. Hra domácích byla až moc tvrdá, odnesli jsme to třemi zraněními, což se na zápasu podepsalo. Nicméně jsme dnes nepředvedli dobrý výkon, takže domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - J. Staněk [-] , L. Jansa [-] , M. Kment [-] , J. Smrček [-] (59. L. Seifrt [-] ) , V. Kochánek [-] (55. M. Balín [-] ) , J. Pražák [-] , L. Pražák [-] , R. Nouza [-] , F. Hušek [-] , A. Škola [-]

Sokol Stárkov
L. Prisztavok [-] - M. Urban [-] , O. Vágner [-] (30. D. Konrát [-] ) , J. Bárta [-] , M. Žid [-] , M. Pročko [-] (80. M. Kanozsay [-] ) , L. Kučera [-] (28. V. Pročko [-] ) , M. Šmatlán [-] , T. Kylar [-] , M. Šípek [-] , K. Köhler [-]

ŽK: 20. V. Kochánek , 39. J. Smrček , 68. J. Pražák - 43. K. Köhler , 69. M. Žid .
Místo: Sokol Heřmánkovice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - BOHATEC Martin (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.