1:1
(1:1)
41. M. Kment
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo skončil plichtou


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali skvostně

 Zápas mezi prvním a druhým přinesl zajímavou podívanou. Hned na začátku zápasu nastoupili do utkání aktivněji domácí,jejich soupeř z Heřmánkovic se zatím trochu hledal. Domácí měli v útočné fázi navrch, dostali Heřmánkovice pod enormní tlak a vytvořili si pár šancí, se kterými ale vůbec nenaložili dobře. O závar na půlce hostí se především staralo duo Matějka – Jordán. Snaha Martínkovic o první „vlaštovku“ se vyplatila. Ve 25.minutě si naběhl na roh kanonýr Petr Matějka a poslal Jiskru do vedení. Jako přes „kopírák“ si domácí vytvořili další šanci z rohu, tentokrát Matějkův pokus bravůrně vyškrábl mladíček v brance Heřmánkovic, Honza Škola. hra se po vstřelení branky. vyrovnala. Ve 41. minutě po centru Adama Školy se trefil výbroně hrající Kment a domácí byli zaskočeni. Poločas skončil 1:1 a do druhého poločasu se mohlo nastupovat od znova.

Druhý poločas byl už bezbrankový

Do druhé půle vlítli zase aktivněji domácí, odpoutat se gólově se jim nepodařilo. Druhá půle byla o kráse. Oba týmy nabízeli pro „oko“ diváka velmi aktraktivní fotbal, bylo vidět, že se s remízou ani jeden nechce spokojit. Bohužel pro zápas už žádná další branka nepadla, a tak duel o „špici“ skončil remízově. remízový výsledek byl zcela zasloužený.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Martínkovice
Ivo Kollert - předseda Jiskry Martínkovice: Před nedávnem jsme začínali ještě jako "outsideři" a každý tomu dával rok než to rozpustíme. Dnes bojujeme na v horní části tabulky a jsme nelehkým soupeřem , za což všem našim hráčům můžu jen děkovat!

Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč hostí: V oslabené sestavě jsme bohužel nedokázali porazit dobře hrající domácí. Zápas byl vyrovnaný, remíza zasloužená.



Sestavy


Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - P. Semenský [-] , P. Brožek [-] , A. Ticháček [-] , J. Kindl [-] - J. Liška [-] (50. J. Uždil [-] ) , L. Mihálik [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] - J. Uždil [-] (84. J. Uždil [-] ) , M. Jordán [-] -

Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - J. Sedláček [-] , J. Staněk [-] , L. Jansa [-] (50. M. Balín [-] ) , M. Kment [-] , J. Smrček [-] , J. Pražák [-] (52. M. Bohatec [-] ) , L. Pražák [-] , R. Nouza [-] , F. Hušek [-] , A. Škola [-]

ŽK: 28. J. Liška - 21. J. Sedláček , 31. J. Smrček , 73. L. Pražák , 81. M. Kment .
Hráči zápasu: M. Kment .
Místo: Sokol Martínkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlk Lukáš - LÁTR Aleš (N), UŽDIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.