0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

6.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křinice opět bez bodu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, ale bez gólu

V Křinicích se odehrál další "mač", tentokráte hostili domácí hráče ze Zábrodí. První půle nebyla vůbec o nějaké fotbalové kráse, hrálo se spíše agresivně, bojovnost vítězila nad fotbalem. Oba týmy se střídali v převaze, velké tempo ukazavalo, že dnes nikdo nedá nikomu nic zadarmo. Na straně domácí bylo pár menších šancí, ale bez úspěchu. Hráči Zábrodí měli také dost šancí, i jednu velikou, kdy šel jeden z hostujících sám na brankáře Víta. Útočník Zábrodí ale trestuhodně minul. Jinak byl celý poločas v duchu bojovném, hra byla především ve středu hřiště.

Nová posila Čejchan rozhodla zápas

Druhý poločas byl téměř totožný jako ten první. Hrálo se převážně ve středu hřiště, žádné větší ohrožení obou brankářů ze strany útočníků nebylo. Po čtvrt hodině hry padl jediný gól zápasu, střelcem se stal nový hráč kádru ze Zábrodí, Jan Čejchan. Ve vápně došlo ke skrumáži, domácí míč špatně odkopli, a tak toho využil už jmenovaný Čejchan, který poslal svůj tým do vedení. V posledních patnácti minutách domácí sevřeli hosty do tlaku, Zábrodí jen bránili. Avšak ubránilo. Domácí si totiž žádnou šanci už nevytvořili, a tak zůstali opět bez bodů. Za to Zábrodí se může radovat ze zisku tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Křinice
Lukáš Harviš - hráč Křinic: Jsme v krizi, stejně jako londýnská Chelsea. Musíme to prolomit.




Sestavy


Sokol Křinice
R. Vít [-] - P. Rosa [-] , L. Kalous [-] , L. Harviš [-] , J. Roman [-] - T. Plný [-] (78. T. Jirout [-] ) , N. Ben [-] , M. Dvořáček [-] (82. P. Balcar [-] ) , I. Kosina [-] (46. J. Ille [-] ) - T. Dvořáček [-] , J. Kovač [-] -

Sokol Zábrodí
M. Špaček [-] - P. Kaválek [-] , L. Janko [-] , J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , M. Balcar [-] , M. Duchatsch [-] , M. Bořek [-] , O. Frinta [-] (35. P. Králík [-] ) , J. Čejchan [-] , K. Novák [-]

ŽK: 58. T. Dvořáček .
Hráči zápasu: J. Kovač - J. Čejchan .
Místo: Sokol Křinice. Rozhodčí: Tomášů Michal - BURDYCH Josef (N), LHOTSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.