0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněždub bral ve Vacenovicích tři důležité body.


Branky


0

V zápase tradičních okresních rivalů rozhodla jediná branka ze druhého poločasu. Obě mužstva měla problémy se složením sestav, na obou stranách chyběli buď dlouhodobě zranění hráči nebo pracovně zaneprázdnění. Důležité utkání pro obě družstva. Buď by se domácí bodově dotáhli na Kněždub, nebo naopak hosté by odskočili na rozdíl šesti bodů do středu tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas změnu skóre nepřinesl

Po úvodním oťukávání se taktovky utkání chopili hráči Kněždubu a v prvním poločase byli lepším týmem. Vypracovali si několik standardních situací po faulech kolem pokutového území nebo rohových kopů. Bohužel pro buď přišlo nepřesné zakončení nebo málo důrazu v pokutovém území, kdy domácímu brankáři dvakrát vypadl míč z rukou v malém pokutovém území. Tyto své chybičky ovšem napravil při přesných a tvrdých střelách Martina Durny ze střední vzdálenosti, kdy domácí tým podržel. Reflexní zákrok také předvedl po tvrdé střele Davida Grabce ze strany pokutového území, kdy míč vytěsnil s pomocí tyče na roh. Střelu Klimka po rohovém kopu, mířící ke vzdálenější tyči, zase stačil zády srazit na roh domácí zadák. Domácí hráči hostující branku v poločase poločase neohrozili a brankář Konečný, který zaskakoval v bráně hostů za Podolana, posbíral pouze několik nákopů. Proto poločas skončil nerozhodně 0:0.

Branka na začátku poločasu rozhodla o bodech

Hosté udeřili hned z první vážnější situace na začátku druhého poločasu. Po faulu v blízkosti rohového praporku sehráli dobře standardní situaci a osamocený Libor Smištík předskočil domácího gólmana a bezpečně uklidil míč do sítě. Na rozdíl od minulých utkání zahráli tentokrát kněždubští dobře takticky, hru kontrolovali a domácí pustili pouze k dlouhým nakopávaným míčů, které zadáci hostů nebo brankář pokryli. Jedinou vyloženou šanci si vytvořili domácí asi v 70.minutě, kdy po prudké a „plavající„ střele Lungy Konečný míč pouze vyrazil před sebe, ale výtečně pokryl následnou dorážku Korčáka. Naopak hosté mohli svůj gólový účet navýšit, ovšem Klimek, který postupoval sám na Žiga v domácí bráně, neprolomil své střelecké trápení a brankáři nastřelil nohu, od které se míč odrazil na roh. Závěr utkání byl jako již tradičně při společném utkání těchto dvou soupeřů nervózní. Domácí se všemožně snažili výsledek změnit. Herecké představení v podání domácího hráče, který si skokem plavmo pokoušel vymodlit pokutový kop, pozorný rozhodčí odměnil žlutou kartou. Také zvýšená tvrdost a dohrávané zákroky po odehrání míče nenašly u hlavního sudího pochopení. Červenou kartou to odnesl domácí obránce Chvátal, kdy v krátkém rozmezí viděl žlutou kartu za tvrdé podražení soupeře zezadu a následně za bezohledném nakopnutí hráče po odehrání míče kartu červené barvy. Domácí se snažili v posledních minutách nakopávanými míči do pokutového území hostů vytvořit tlak a alespoň srovnat. Hosté všechny nebezpečné situace zvládly a naopak v nastaveném čase ještě mohli po brejkové situaci a následném faulu přidat druhý gól. Roman Grabec však z ideální pozice na hranici pokutového území dobře netrefil a zasáhl pouze domácího hráče ve zdi. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Kněždub
Libor Grabec - trenér Kněždubu: Předvedli jsme kompaktnější a myslím, že i fotbalovější výkon. Po vstřelené brance jsme tentokrát neotvírali tolik obranu a nehnali se za dalším gólem, ale pohlídali si především důležité vítězství a body. Byl to kolektivní zodpovědný výkon bez výraznějších individuálních výkonů. Domácí se herně trápí a dopředu jim to moc nešlo.



Sestavy


SK MOGUL Vacenovice
M. Žigo [-] - P. Korčák [-] (84. K. Brhel [-] ) , M. Jakubíček [-] , Z. Grufík [-] , D. Nešpor [-] , M. Krist [-] (52. J. Školař [-] ) , F. Červinka [-] (68. M. Chvátal [-] ) , P. Šťastný [-] , R. Příkazský [-] , R. Lunga [-] , L. Chvátal [-]

Sokol Kněždub
P. Konečný [-] - L. Smištík [-] , M. Durna [-] (78. P. Chromeček [-] ) , R. Lukáš [-] , L. Grabec [-] - K. Paška [-] , D. Grabec [-] , R. Grabec [-] - M. Bíla [-] (89. M. Sasín [-] ) , V. Klimek [-] - M. Durna [-]

ŽK: 35. L. Chvátal , 55. F. Červinka , 76. M. Chvátal , 86. P. Šťastný - 31. M. Durna , 66. R. Grabec . ČK: 86. L. Chvátal .
Hráči zápasu: M. Žigo .
Místo: Vacenovice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kugler Patrik - PAULÍK Martin, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.