0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žarošice si vezou z Milotic všechny body


Branky


0

Žaošice přijely do Milotic a potřebovaly bodovat po sérií utkání v nichž nevyšly se stoprocentním bodovým úspěchem. Milotice naproti tomu získaly v posledních dvou utkáních plný počet bodů a neinkasovaly ani branku. V tomto duchu chtěly pokračovat i nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Utkání v Miloticích začalo šancí domácích již v první minutě utkání. Kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby samostatný nájezd proměnil Tomáš Kasan. Toho však naneštěstí pro domácí vychytal hostující brankář Jiří Chromý. Domácí Milotice byly v první části utkání týmem bojovnějším. Hosté ze Žarošic byli naopak týmem, který byl fotbalovějším. Nicméně ani jeden z týmů se nedokázal v prvním poločase prosadit a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Žarošice rozhodly o zisku bodů

Druhý poločas vyšel lépe hostům ze Žarošic. Ty se ujaly vedení v 52.minutě, když se prosadil Pavel Konečný a poslal hosty do vedení. Průběh druhého poločasu byl podobný poločasu prvnímu. Aktivnější a fotbalovější hosté kontrolovali průběh celého druhého poločasu, vytvořili si některé brankové příležitosti, ale ty zůstaly nevyužity. Domácí Milotice si nevypracovali žádnou vážnou brankovou situaci, ze které by mohly skóre utkání vyrovnat. Pro potvrzení výsledku si tak hosté museli počkat do 83.minuty, která znamenala zvýšení skóre na 0:2. Autorem této branky se stal Radim Grmela. Žarošice si tak odvážejí zaslouženě všechny body, protože předvedly týmovější a kompaktnější fotbalový výkon. Získaly tak po dlouho době důležité tři body, které je přiblížily ke středu tabulky. 



Sestavy


FK Milotice
Z. Nedvědický [-] - L. Holub [-] , T. Kasan [-] (75. L. Lamáček [-] ) , J. Gergel [-] , L. Hroudný [-] (60. P. Budík [-] ) , A. Snopek [-] , P. Knotek [-] , M. Mikéska [-] , L. Hofr [-] , O. Novák [-] (77. V. Půček [-] ) , M. Vaněk [-]

SK Žarošice
J. Chromý [-] - D. Jankůj [-] , M. Maroši [-] (90. J. Luskač [-] ) , R. Drmela [-] , P. Konečný [-] (72. T. Frýbort [-] ) , O. Sněhota [-] , J. Strmiska [-] , A. Ždánský [-] , S. Žaroský [-] , A. Vrána [-] , T. Vágner [-]

ŽK: 57. L. Holub - 68. A. Vrána , 70. D. Jankůj .
Místo: Milotice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOHNAL Jan - TUNKA Lukáš, JELÍNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.