Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovčicím se střelecky dařilo i v Kněždubu. Domácím nedaly šanci


Branky


0

Kněždub přivítal ve svém stánku Lovčice a chtěl navázat na poslední vítězství ve Vacenovicích. Naproti tomu Lovčice přijely napravit své zaváhání z domácího utkání s Hlohovcem, což se jim povedlo. Navázaly tak na svá předchozí gólová utkání hlavně na půdě soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická poločasová hra

První poločas utkání se nesl v taktickém duchu, ve kterém domácí Kněždub nechtěl otevřít prostor pro kombinační hru hostí. Hosté se přesto snažili hledat trpělivě skulinky v domácí obraně, ale museli si dát pozor na nebezpečné kontry domácích, které domácí zvládali. A když to nešlo kombinačně, tak se hosté prosadili po standardní situaci. Zahraný rohový kop domácí zadáci odvrátili na hranici pokutového území, kde si zpracoval míč hostující Luděk Baťa a křížnou střelou mezi obránci nedal domácímu brankáři Konečnému šanci. 8.minuta tedy znamenala vedení hostí 0:1. O chvíli později se po autovém vhazování Kyněry objevili hosté v šanci, ale po přihrávce Maniatise se neprosadil Vacula, kterého na poslední chvíli zablokovali domácí obránci. Domácí Kněždub se prosazoval v této fázi hry z rychlých brejků a jeden z nich skončil na břevně hostující branky. Ovšem i tato fáze patřila hostím z hlediska držení míče, rychlých přihrávek a kombinančních akcí. A z toho vznikla další stoprocentní gólová šance, kdy se objevil po přihrávce Fotise Maniatise zcela nekrytý Petr Vacula tváři v tvář domácímu brankáři, ale ten jeho šanci zneškodnil. A tak se potvrdilo pravidlo "nedáš - dostaneš". Domácí podnikli rychlý brejk, Vlastimil Klimek se dostal za obranu hostí a s přehledem obstřelil bezmocného brankáře hostí Jozefa Láníka. To vše se událo ve 25.minutě. I po této brance se obraz hry nezměnil a aktivní hosté usilovali o další branku, což se jim povedlo ve 41.minutě. Dlouhou přihrávku Milana Marušky zpracoval ve vápně domácích Petr Kyněra, počkal si na náběh Luďka Baťa, kterému předložil přihrávka "na zlatém podnose" - 1:2. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Hosté suverénně kontrolovali průběh druhého poločasu

Začátek druhého poločasu přinesl dvě brejkové akce domácích, kteří využili zaváhání hostí, ale ani jednu z nich nedotáhli do úspěšného konce. Byly to okamžiky, ve kterých se lámalo utkání. Na druhé straně hosté rychle rozehráli Petrem Kyněrou autové vhazování, kterého využil podzimní kanonýr Petr Vacula ke vstřelení třetí branky Lovčic. 57.minuta a na tabuli svítilo skóre 1:3. V 68.minutě už to bylo 1:4. To se po akci Tomáše Maniatise, kterého domácí zadáci faulovali před pokutovým územím, ujal zahrávání trestného kopu Fotis Maniatis a nedal domácímu brankáři žádnou šanci. Hosté si v této části hry vytvářeli brankové příležitosti, které hlavně Petr Kyněra zřejmě nechtěl proměňovat. I on se nakonec trefil. V 87.minutě vyslal pas za obranu hostí Milan Maruška a Petr Kyněra přeběhl vše, co mu stálo v cestě a střelou do prázdné branky završil skóre utkání na konečných 1:5. Hosté z Lovčic tak opět potvrdili svou střeleckou formu na hřištích soupeřů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kněždub
Libor Grabec - trenér Kněždubu: Hosté byli ve všech parametrech lepší a navíc proměnili téměř vše. Rozhodující byly podle mě dva úseky hry. To, že jsme neudrželi stav 1:1 do poločasu, kdy jsme dostali gól po individuální chybě ve 41.minutě. Další pak za stavu 1:2 hned na začátku druhého poločasu, kdy jsme měli tři samostatné nájezdy a nedali jsme nic. V tento okamžik se utkání úplně rozhodlo, protože místo srovnání přišlo zvýšení na 1:3. Toto jsou situace, které nás srážejí od začátku sezóny. Bohužel je momentálně tristní i náš stav hráčského kádru. Nic se nedá dělat, musíme dál bojovat s tím, co je k dispozici.

FK Sokol Lovčice
Jan Ondra - trenér Lovčic: Vzhledem k minulému utkání, kdy soupeř pouze bránil, jsme museli posunout naši hru o další úroveň, jelikož jsem čekal, že soupeř bude vyčkávat na naše chyby a hrozit z nich, stejně jako Hlohovec. Nakonec se potvrdilo, po celý zápas soupeř pečlivě bránil a čekal na naši každou chybu. Pro nás bylo utkání další výzvou a to jak překonat takhle dobře bránícího soupeře. I přes mnohé naše nedostatky v naší hře jsme dokázali soupeře porazit. Je ovšem nutné poznamenat, že máme stále co zlepšovat.



Sestavy


Sokol Kněždub
P. Konečný [-] - L. Smištík [-] , M. Durna [-] (83. P. Chromeček [-] ) , O. Bíla [-] , L. Grabec [-] - K. Paška [-] , D. Grabec [-] , R. Grabec [-] (71. M. Bíla [-] ) , P. Bíla [-] - V. Klimek [-] - M. Durna [-]

FK Sokol Lovčice
J. Láník [-] - L. Kunický [-] , R. Hála [-] , M. Maruška [-] , T. Miša [-] (75. M. Drápal [-] ) - F. Maniatis [-] , P. Vacula [-] , T. Šprta [-] - P. Kyněra [-] , T. Maniatis [-] , L. Baťa [-] (61. M. Hladký [-] )

ŽK: 44. R. Grabec , 55. M. Durna , 81. D. Grabec .
Hráči zápasu: P. Kyněra , P. Vacula .
Místo: Kněždub. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Ondrouch Tomáš - PUTNA Pavel, DUFEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.