Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek přineslo dělbu bodů


Branky


0

Domácí Nikolčice i hostující Kněždub utrpěly v předchozím kole vysoké porážky a tak se čekalo, který z týmů se lépe vypořádá se vzniklou situací.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikolčice získaly poločasové vedení

První poločas utkání mnoho vzruchu nepřinesl. Průběh byl vyrovnaný, domácí Nikolčice se pokusily několikrát ohrozit branku soupeře, ve které se objevil Podolan, ale ten s pokusy domácích neměl mnoho práce. Výjimkou byla situace ze 12.minuty utkání, kdy zlikvidoval Podolan šanci domácího Jambora. Změnu skóre přinesla 33.minuta, kdy se z trestného kopu prosadil domácí Lukáš Stehlík. K této brance je dobré poznamenat, že to byla první branka, kterou Nikolčice vstřelily dříve než soupeř. DO kabin se tak odcházela za těsného vedení domácích Nikolčic v poměru 1:0

Gólová přestřelka ve druhém poločase.

Druhý poločas začal šancí domácích, ve které se ovšem domácí Abudayyeh nedokázal prosadit. A jak podotkl domácí trenér Foltýn: "To jsou okamžiky, které rozhodují o zisku či ztrátě bodů. Zatím to nezvládáme proměňovat a jsme zbytečně unáhlení až zbrklí." Hned v 50.minutě už bylo vyrovnáno. To se Marek Bíla ocitl tváří v tvář domácímu brankáři Otáhalovi a nedal mu šanci 1:1. A aby toho nebylo pro domácí málo, tak se hosté už v 53.minutě ujali vedení. Hosté zahrávali trestný kop, který Otáhal vyrazil, ale hosté byli u míče dříve než domácí zadácí a šanci využili. Libor Smištík - 1:2. Domácí mohli utkání srovnat, ale svou šanci zahodili a tak přišel další trest. 1:3 Marek Nejedlík v probíhající 61.minutě. Hosté byli v této fázi utkání lepší. Domácím se naštěstí podařilo velice brzy korigovat stav utkání. Už v 63.minutě trefil naději David Němeček 2:3. Utkání mohli rozhodnout hosté v 80.minutě, kdy se ocitli v brejkové situaci, ale trestuhodně ji zahodili. A tak se potvrdilo pravidlo "nedáš - dostaneš" i na straně druhé. Hned z protiútoku se domácím podařilo vyrovnat zásluhou Jakuba Jambora. Utkání tak skočilo zřejmě spravedlivou remízou 3:3.

 



Ohlasy k zápasu


Družstevník Nikolčice
Josef Foltýn - trenér: Naše vyskočení do horních příček tabulky mělo zcela odlišný efekt, než jsme očekávali. Místo pohody upracovaný neslaný, nemastný výkon. Určitě žádné mužstvo nebude produkovat fotbal pohledné a vítězné série trvající celou sezonu. Na každého sedne „deka“. Čekají nás dva venkovní zápasy u vedoucího mužstva v Lovčicích a ve Vacenovicích, které na domácí půdě ještě nevyhrály.

Sokol Kněždub
Libor Grabec - trenér: Domácí měli navrch druhou polovinu první půle po vstřeleném gólu a začátek druhé půle. Pak jsme hru ovládali my a stav 3-1 pro nás to potvrzoval. Bohužel je to již druhý zápas venku, kdy jsme dali tři góly, ale přesto nevyhráli. Navíc jsme měli další tutovky na potvrzení vítězství. Před utkáním bychom bod brali, teď je v nás pocit zklamání.



Sestavy


Družstevník Nikolčice
J. Otáhal [-] - T. Rabovský [-] , D. Hrouzek [-] - T. Lorenc [-] , J. Jambor [-] , A. Čapka [-] - D. Všianský [-] (46. D. Němeček [-] ) , R. Abudayyeh [-] (68. V. Pilarčík [-] ) , P. Nasadil [-] , R. Švrčina [-] (25. L. Stehlík [-] ) , J. Jelínek [-]

Sokol Kněždub
Z. Podolan [-] - L. Grabec [-] , L. Smištík [-] - P. Chromeček [-] , R. Grabec [-] , D. Grabec [-] , K. Paška [-] , M. Káčerek [-] - M. Bíla [-] , J. Nejedlík [-] (85. M. Sasín [-] ) , V. Klimek [-]

ŽK: 22. R. Švrčina .
Hráči zápasu: L. Stehlík .
Místo: Nikolčice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Vévoda Patrik - DOHNAL Jan, JANULÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.