Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

8.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křinice na Božanov nestačily


Branky


0

V neděli hostil Sokol Božanov na svém hřišti Sokol Křinice. Zápas mezi druhým a posledním týmem tabulky, měl dva odlišné poločasy, níže se dozvíte proč!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vypadalo to na hru "kočky s myší"

Do zápasu nastoupily celky v zcela odlišných rozpoloženích. Božanov byl na vítězné vlně, kdežto Křinice naposledy uhrály bod v prvním kole zrovna proti Božanovu, navíc přijely do Božanova ve velmi slepené sestavě. Na začátku se to rozhodně projevilo. Božanov takřka nepůjčil Křinicím míč, svoji tradiční kombinační hrou deptal hosty, přirovnání "kočka a myš", zde bylo na místě. Převaha domácích se samozřejmě projevila i gólově. K trestnému kopu za úmyslu centru se postavil kapitán Ervín Wilke. Jeho centr nakonec skončil bez žádné teče až za zády brankáře Vinše. Za chvíli přidal "Božkov" druhý gól. Na rohový kop, který zahrával Bažout, si perfetkně naskočil stoper Novotný - 2:0. Po dvou obdržených brankách se hosté nepoložili, semkli se a svému soupeři se vyrovnaly. Božanov si přesto vytvořil pár šancí, které ale v gól proměnit nedokázal. 

Menší podcenění domácích

Druhý poločas byl daleko jiný než první. Křinice se více snažily, chtěly něco s výsledkem udělat. Božanov působil až moc profesorsky, jejich kombinační hra byla až moc za pochodu, domácí to zkrátka už přeháněli. Toho využili hosté, v 65. minutě za vápnem vystřelil Tomáš Plný, který svou střelou velmi překvapil domácího brankáře Svědíka, který jen nepochopitelně lovil míč ze sítě. Hosté byli rázem na koni, jejich snaha o vyrovnání se nedala upřít. V 75. minutě přišel pro ně trest v podobě třetího gólů domácích. Po závaru v "šestnáctce" se z otočky prosadil střelec domácích David Bažout. V dalších minutách domácí spálili dvě velké šance. Zkušení božanovští Wilke i Bažout ale v tutovkách selhali. Minutu před koncem se podařilo snížit hostům, kdy se po individuální akci prosadil levačkou kapitán Tomáš Dvořáček. V závěru ještě nebyl uznán gól Křinicím, kdy se už nahrávající Lhotský ocitl v postavení mimo hru. Zápas skončil 3:2, domácí byli určitě rádi za výhru. Rádi nebyli určitě za zbytečné zkomplikování si jinak zcela dobře rozehraného zápasu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán domácích: V prvním poločase jsme předvedli skvělý výkon, škoda, že jsme nepřidali další gól. V druhé půli jsme hráli až moc profesorský fotbal, Křinice byly důrazné a zápas nám zkomplikovaly. Tři body jsou ale doma a to je hlavní.

Sokol Křinice
Lukáš Harviš - obránce hostů: V prvním poločase to vypadlo na debakl, naštěstí jsme to ale nezabalili a zápas zdramatizovali. Chválím kluky za bojovnost a předvedenou práci.



Sestavy


Sokol Božanov
M. Svědík [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , P. Klement [-] , R. Kratochvíl [-] (65. R. Dlouhý [-] ) , D. Bažout [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , J. Skřivánek [-] (51. J. Nentwich [-] ) , P. Chotěborský [-] , P. Chotěborský [-]

Sokol Křinice
M. Vinš [-] - J. Roman [-] , A. Marcin [-] , P. Rosa [-] , J. Cvrček [-] - P. Balcar [-] , M. Dvořáček [-] , N. Ben [-] , T. Plný [-] (80. J. Lhotský [-] ) - M. Uždil [-] (83. J. Vít [-] ) , T. Dvořáček [-] -

ŽK: 25. T. Dvořáček , 70. T. Plný , 70. P. Balcar .
Místo: Sokol Božanov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Gieci Jan - PTÁČEK Josef (N), LÁTR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.