3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněždub získal důležité tři body proti Miloticím


Branky


0

Kněždub si chtěl po utkání v Nikolčicích, kde měl ke třem bodům velice blízko, spravit chuť proti Miloticím, což se domácím nakonec povedlo a svého soupeře staáhli v tabulce na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněždub vedl o dvě branky, ale Milotice snížily

Hodové utkání domácí hráči tentokrát zvládli a neprohospodařili dobře rozehraný zápas jako v minulých kolech. Po počátečním oťukávání se rozehrál pohledný zápas s akcemi na obou stranách. Obě mužstva se snažila hrát útočně a to se divákům líbilo. První příležitost ke skórování měl asi v 6.minutě hostující Snopek, který po nedorozumění v domácí obraně a špatném přebrání hráče postupoval ze strany sám na Podolana ale neproměnil. Opět platilo známé "nedáš – dostaneš" a domácí prakticky z protiútoku poprvé skórovali. Po sérii narážeček ve středu hřiště přišlo přečíslení hostující obrany a po pěkném centru Marka Bíly otevřel účet utkání hlavou Libor Smištík - 1:0. Domácí to povzbudilo, do soupeře se ještě více opřeli a ve 14.minutě téměř po identické akci opět předložil míč do malého pokutového území Marek Bíla Karlu Paškovi, který ve skluzu zvyšoval na 2:0. V tomto okamžiku domácí hráli pěkný kombinační fotbal a hosty přitlačili před jejich pokutové území. Bohužel další pojistka po pěkných akcích a šancích Pašky a Davida Grabce nepřišla. Zákonitě proto udeřilo na opačné straně. Domácí pod dojmem blížícího se konce poločasu a příznivého stavu polevili v pohybu, začali hrát více individuálně, čehož důrazný soupeř využil ve 39.minutě. Po zbytečném držení míče před domácím pokutovým územím přišel o míč Roman Grabec, hosté okamžitě průnikovou přihrávkou vysunuli Jozefa Gergela, který se při samostatném postupu na Podolana nemýlil a po zemi jej prostřelil 2:1. Tímto stavem také skončila první půle.

Kněždub si vedení pohlídal a v závěru navýšil skóre

Začátek 2.poločasu opět patřil domácím, kteří měli během deseti minut další dvě tutovky. Vlastimil Klimek po obejití tří protihráčů v pokutovém však slabou střelou minul bránu, následně Paška po přistrčení míče od Marka Bíly ze značky pokutového kopu vysoko přestřelil. Hosté v dalším průběhu utkání podnikali nebezpečné protiútoky, využívali ztrát míčů u domácích hráčů a ohrožovali domácí branku především po standardních situacích. S přibývajícím časem však stále více otevírali obrané řady a domácí měli několik příležitostí po přečíslení hostující obrany rozhodnout. Bohužel však vlastní nepřesností při finální přihrávce drželi hodové diváky v napětí až do 83.minuty, kdy z hranice velkého pokutového území vystřelil Vlastimil Klimek a jemně tečovaná střela skončila pod břevnem Nedvědického - 3:1. Po zbytek utkání již domácí hráči vývoj zápasu kontrolovali a zvrat jako v minulém utkání v Nikolčicích nepřipustili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kněždub
Libor Grabec - trenér: Pohledný zápas z obou stran, o výsledku rozhodl náš dobrý vstup do utkání a i přes slabší konec první půle si myslím, že jsme měli zápas pod kontrolou. Trápí nás stále malá produktivita. I když jsme opět vstřelili tři branky, na tolik vyložených příležitostí, kolik si vypracujeme, je to málo. Minimálně ve třech utkáních nás to stálo vítězství. Dnes musím hráče pochválit za přístup k utkání, což po čtyřdenním „hodování“ bývá někdy těžké.

FK Milotice
Petr Vybíral - trenér: Určující pro zápas byla první patnáctiminutovka, když se potvrdilo pravidlo "nedáš - dostaneš". V 6.minutě Snopek sám na brankáře neuspěl a v podstatě z protiútoku domácí skórovali a za pět minut po téměř stejné akci zvyšovali na 2:0. Sice jsme se kontaktním gólem před poločasem dostali zpět do zápasu, ale ve druhé půli jsme prostě na zvrat nebo vyrovnání neměli potřebnou kvalitu. Kněždub hru kontroloval a před koncem své vítězství potvrdil.



Sestavy


Sokol Kněždub
Z. Podolan [-] - M. Durna [-] (83. O. Bíla [-] ) , L. Grabec [-] , L. Smištík [-] - D. Grabec [-] , M. Durna [-] (72. J. Nejedlík [-] ) , K. Paška [-] , R. Grabec [-] , P. Bíla [-] - V. Klimek [-] , M. Bíla [-] (89. P. Chromeček [-] )

FK Milotice
Z. Nedvědický [-] - Z. Antoš [-] , P. Budík [-] (87. V. Půček [-] ) , R. Neduchal [-] , T. Kasan [-] , J. Gergel [-] , A. Snopek [-] (61. Š. Novák [-] ) , P. Knotek [-] , M. Mikéska [-] (87. O. Novák [-] ) , L. Hofr [-] , M. Vaněk [-]

ŽK: 90. D. Grabec - 25. Z. Antoš , 68. T. Kasan .
Hráči zápasu: M. Bíla .
Místo: Kněždub. Počet diváků: 182. Rozhodčí: OSTROVSKÝ Václav - VIRČÍK Vlastimil, STÁVEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.