2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milotice bojovností zdolaly celek Lovčic


Branky


13. T. Kasan , 51. L. Hofr - 49. T. Maniatis
0

Lovčice chtěly bodovat i v dalším utkání v Miloticích a chtěly si udržet vedoucí příčku soutěže. Ovšem domácí Milotice se soupeře nezalekly a bojovným a kompaktním výkonem získaly proti vedoucímu celku soutěže vítězství a s ním tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milotice získaly náskok. Nutno ovšem podotknout, že mohly vstřelit alespoň pět branek

Domácí Milotice přivítaly na svém stadińu vedoucí celek z Lovčic. Hosté si zřejmě mysleli, že se nemůže nic stát a tak domácím nabízeli ke vstřelení jednu šanci za druhou. Už úvodní minuta utkání přinesla obrovskou šanci domácích, ovšem domácí útočník Kasan z prostoru penaltového puntíku přestřeluje. Domácí Milotice jsou i nadále atakující, důrazné a s tím, že hosté nepochopitelně ztrácejí míče jednoduchými přihrávkami, získavají domácí na sebevědomí. Šanci, kterou dostal ve 13.minutě domácí útočník Tomáš Kasan, využil a vstřelil tak po přihrávce Jozefa Gergela úvodní branku utkání - 1:0. Kdo si myslel, že tato branka nakopne celek z Lovčic, ten se mýlil. Byli to nadále domácí, kteří dělali obrovské problémy Lovčicícm, ale další šance na zvýšení skóre nevyužili. V další šanci se neprosadil Kasan. Aktivní útočník domácích pak na svou aktivitu doplatil zraněním. Ve snaze vstřelit branku ve skluzu trefuje holení tyč a je odnesen na nosítkách a utkání pro něj končí. Naštěstí se nenaplnily nejhorší prognózy a nohu by mělo spravit několik stehů. V této pasáži hry potřebovali hosté poločas dřív než obvykle. Hvizd rozhodčího je vysvobodil z poločasového sevření, kdy pokazili vše na co sáhli. To domácí celek mohl být spokojen s průběhem hry, s aktivitou. Nikoliv však s proměňováním šancí. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:0.

Hosté začali hrát fotbal a okamžitě se to na hřišti projevilo

Po rozebrání situace v kabině hostí a přeskupení řad se Lovčice zlepšily. Mladý štírek Tomáš Maniatis rozhýbal středovou řadu Lovčic a netrvalo dlouho, kdy získal na polovině Milotic míč, svou přihrávkou našel v pokutovém území Petra Kyněru, který se uvolnil, našel zpět Tomáše Maniatise na značce pokutového kopu a ten svou šanci dokonale využil. Střela k tyči znamenala vyrovnání na 1:1. Lovčice ovšem velice brzy znovu inkasovaly. Hned za dvě minuty domácí Milotice presovaly soupeře, získaly míč v pokutovém území hostí a pohotový Lukáš Hofr získal zpět vedení pro domácí Milotice. V této fázi hry se Lovčice rozhýbaly, začaly do hry vnášet své fotbalové prvky a najednou získaly převahu. Ovšem musely být neustále ve střehu, neboť Milotice chodily do nebezpečných brejků. Šance se přelévaly na obou stranách a hlavně šance po individuální akci Dominika Knapa z Lovčic volala po brance. Ovšem střela skončil s pomocí zásahu domácího brankáře na břevně. Do konce utkání se už ani jednomu celku nepodařilo vstřelit branku a tak celek Milotic dokázal na svém hřišti zvítězit a připsat si do tabulky důlwžité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Milotice
Petr Vybíral - trenér: Odehráli jsme nejpovedenější utkání podzimu. Stoprocentně jsme dodrželi stanovenou taktiku, hosty napadali při zakládání kombinace a z dobrého presinku se dostávali do šancí. Pokud by jsme všechny vypracované šance proměnili mohlo být o poločase 5:0 pro nás, ale proti byl výborný brankář hostů a náš nedůraz. Dokázali jsme i ve druhé půli odpovědět na vyrovnávající gól a nadále si vytvářet šance. Technicky vyspělé Lovčice jsme přetlačili nezměrnou bojovností a vůlí po vítězství, které považuji za naprosto zasloužené. Jediným stínem utkání bylo zranění Tomáše Kasana, ale naštěstí z původně avizované zlomeniny jsou jen tři stehy.

FK Sokol Lovčice
Jan Ondra - trenér hostí: Ostuda. To je jediné slovo, které mě napadá. První tým soutěže nemůže takovýmto způsobem odehrát utkání. Utkání se prohrát může, ale není možné, aby to bylo právě takovýmto způsobem. Více k tomu není co dodávat.



Sestavy


FK Milotice
Z. Nedvědický [-] - Z. Antoš [-] , P. Budík [-] (85. V. Půček [-] ) , R. Neduchal [-] , T. Kasan [-] (35. J. Balous [-] ) , J. Gergel [-] , A. Snopek [-] , P. Knotek [-] , L. Hofr [-] , O. Novák [-] , M. Vaněk [-]

FK Sokol Lovčice
J. Láník [-] - M. Hladký [-] , R. Hála [-] , T. Miša [-] , R. Šimeček [-] (58. L. Marčík [-] ) - F. Maniatis [-] , P. Vacula [-] , T. Šprta [-] - D. Knap [-] , P. Kyněra [-] , T. Maniatis [-]

ŽK: 58. J. Balous , 64. L. Hofr - 44. P. Kyněra , 70. L. Marčík .
Hráči zápasu: M. Vaněk , J. Gergel .
Místo: Milotice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SOLFRONK David - MARTINEC Michal, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.