Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

9.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmánkovice nadělily Křinicím "bůro"


Branky


0

V dalším zápase 9. kola se utkaly celky z opačných pólů tabulky. Na hřiště "Heřman" totiž dorazily poslední Křinice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominace domácích

Hosté nastoupili do zápasu v oslabené sestavě to měli se svým soupeřem těžké už od začátku. Heřmánkovice se ujaly vedení už v 7. minutě, kdy se po standartní situaci trefil Miroslav Balín. Domácí totiž od začátku zápasu předváděli precizní kombinační hru s rychlým přechodem do útoku, nad svým soupeřem z Křinic měli zcela jasnou převahu. Druhou branku po akci ze strany vstřelil v 19. minutě Jiří Šubrt. Aby toho nebylo málo, v 26. minutě se po indiviuální akci prosadil skvěle hrající Balín. Po gólové smršti se hra vyrovnala, hosté už byli důstojným soupeřem Heřmánkovic. Avšak ještě do konce poločasu si domácí vytvořili pár šancí, křinický brankář Vít byl ale proti. 

Odevzdaná druhá půle

Druhý poločas už nebyl atraktivní jako ten první. Domácí se asi viděli už v kabině, od své perfetkní hry z první půle výrazně polevili. Přesto dokázali přidat dva slepené góly v 57. a v 59 minutě. Nejprve byl na konci kombinace Jiří Staněk, poté po akci jak přes "kopírák" završil svůj hattrick Máca Balín. Křinice nechtěly odjet domů bez gólového záznamu. V 64. minutě po vyhraném souboji Jamela se dostal míč do lajny k Josefovi Kovačovi, který zakončil svůj únik nejlépe jak mohl, gólem. Zbytek utkání se dohrával v poklidném tempu, domáci nedopustili žádné drama, a tak si upevnili první pozici a zároveň se namlsali před poslední zápasem podzimní části, kde je čeká nejtěžší možný soupeř, na záda jim dychající Božanov.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč domácích: Dnes jsme podali skvělý výkon, hlavně hra v první půli si zaslouží pochvalu. Z Křinic bych chtěl pochválit brankáře Víta, středního záložníka Tomáše Dvořáčka a útočníka Pepu Kovače. Křinicím přeji hodně úspěchu, nám přeji hodně štěstí v příštím kole, kdy nás čeká zápas sezóny s Božanovem.

Sokol Křinice
Lukáš Harviš - obránce hostů: Heřmánkovice dnes vyhrály zaslouženě. Nás v poslední době trápí marodka, která nás velmi brzdí.



Sestavy


Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - J. Šubrt [-] , F. Hušek [-] (54. J. Smrček [-] ) , J. Pražák [-] , M. Balín [-] , M. Kment [-] , L. Pražák [-] , M. Bohatec [-] , J. Sedláček [-] , A. Škola [-] , J. Staněk [-]

Sokol Křinice
R. Vít [-] - J. Kovač [-] (85. J. Lhotský [-] ) , N. Ben [-] , T. Plný [-] , T. Dvořáček [-] , M. Dvořáček [-] , P. Balcar [-] , L. Harviš [-] (7. M. Uždil [-] ) , A. Marcin [-] , M. Vinš [-] , P. Rosa [-]

ŽK: 42. N. Ben .
Hráči zápasu: M. Balín - T. Plný .
Místo: Sokol Heřmánkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Franěk Jakub - KLICPERA Tomáš (N), KALOUS Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.