Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

14.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmánkovice na vítězné vlně


Branky


0

Vedoucí celek soutěže ve 14. kole hostil Zábrodí. Zápas dvou nejlepších celků na jaře, skončil lépe pro domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila smírně

Heřmánkovice jako favorit zápasu, šli do začátku velmi zodpov ědně, nečekal je totiž lehký soupeř. Do Heřmánkovic přijelo na jaře skvělě hrajícící Zábrodí. Úvod zápasu byl velmi opatrný, hra připomínala hru nemastnou a neslanou. Domácí v určitých fázích hry byli lepším týmem. Zábrodí ve velmi zdecimované sestavě, do které musel na první půli nastoupit i trenér Petr králík, jejich hra v první půle zanechala sympatický dojem. Ve 27. padl první gól zápasu. Po skvělé akci stál na jejím konci Honza Sedláček, a tak šli domácí do jednobrankového vedení. Hostům se podařilo ještě srovnat. Tři minuty před koncem srovnal krásnou střelou pod šibenici Tomáš Rompotl.

V druhé půli jasně dominovali domácí

Hráči Heřmánkovic si toho hodně vytkli v kabině a do druhé půle šli s tím, že za každou cenu prostě vyhrají. Po patnácti minutách se po skvělé kombinační akci prosadil Michal Kment. třetí gól domácích vstřelil žolík Jakub Smrček, který ukázal, jak se má správně bojovnat o základní sestavu. Svůj druhý gól a v pořadí čtvrtý gól domácích vstřelil Kment, který byl v dnešní zápase velmi agilní. V 83.minutě se také podruhé zaskvěl žolík Smrček, který se ve vápně nejlépe zorientoval. V závěru utkání ještě hosté dostali červenou kartu, konkrétně Michal Bořek, který dostal druhou žlutou za kecy. V 88. se ještě podařilo hostům zkorigovat stav na 5:2. Gól vstřelil jarní kanonýr Sodomka.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč domácích: Dnes bych chtěl pochválit brankáře Školu, který po dlouhé době v brance bezpečně chytal. Dále chci poděkovat klukům za týmový výkon. V poslední době se u nás ujal pokřik "Kdo nás zastaví...", doufám, že si ho budeme zpívat co nejdéle.

Sokol Zábrodí
Roman Rainet - brankář hostí: Velmi slušný zápas ovládli s přehledem Heřmánkovice, kterým gratuluji k výhře.



Sestavy


Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - M. Bohatec [-] (60. J. Šubrt [-] ) , M. Balín [-] , R. Nouza [-] (53. J. Smrček [-] ) , V. Kochánek [-] (75. L. Jansa [-] ) , M. Kment [-] , L. Pražák [-] , J. Sedláček [-] , F. Hušek [-] , A. Škola [-] , J. Staněk [-]

Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - P. Kaválek [-] , J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , P. Sodomka [-] , T. Rompotl [-] , M. Bořek [-] , P. Holbik [-] , O. Frinta [-] (24. P. Králík [-] ) , J. Čejchan [-] , K. Novák [-]

ŽK: 54. J. Staněk - 41. J. Čejchan , 62. M. Bořek . ČK: 72. M. Bořek .
Místo: Sokol Heřmánkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nymsa Jakub - SEIFRT Lukáš (N), PRAŽÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.