Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další gólová podívaná v Jaroměři


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo vidět, kdo je pánem

Od začátku zápasu bylo asi všem jasné, kdo bude šéfem zápasu. Ano, každý asi moc dobře ví, že myslím našlápnutou Jaroměř, která však na začátku neproměnila řadu brankových příležitostí. Pak ale udeřil Hekele. Ten se protáhl po lajně a prudkou ranou vyslal střelu na zadní tyč, kterou dokázala zastavit až branková síť, nikoliv brankář Bouška. Pak selhal ve 100% příležitosti Seifert, který sám před brankářem netrefil práznou branku. Následovala střela Kašajíka, která ukázala pružnost a připravenost Boušky, který však střelu tentokrát kryl. Hejtmánkovice dokázali také zahrozit. Především Čihák se dostal do příležitostí, utíkal ze strany sám na branku, ovšem trefit jí nedokázal.

Další míče do Bouškovy branky

Ve druhém poločase byl faulován skvěle hrající Kašajík a následnou penaltu dokázal s velkou porcí štěstí proměnit Beneš. Poté zahrozil za Hejtmánkovice Harasevič, kdy po chybě obrany trefil dalekonosnou střelou tyč a jeho „přímák“ z hranice vápna dokázal reflexním zákrokem vytáhnout Šebesta na břevno. Třetí branku domácích po střele Munzara dorážel Kašajík. Následovala druhá branka Hekeleho, když z pravé strany vyslal řízenou střelu pod břevno. I Seifert napravil „minelu“ z první půle, když obstřelil z levé strany Boušku. Třešničku na dortu pro Jaroměř přidal ve formě hrající Munzar, který hlavou dostal míč za záda bezbranného Boušky. 



Sestavy


FK Jaroměř B
J. Šebesta [-] - K. Hekele [-] (67. P. Koller [-] ) , R. Munzar [-] , T. Vít [-] , M. Seifert [-] , S. Kašajík [-] (75. V. Křivský [-] ) , E. Ameti [-] , V. Špaček [-] , J. Beneš [-] , V. Ruprich [-] , F. Klíž [-]

TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - D. Hušek [-] (54. J. Janoušek [-] ) , V. Čihák [-] , M. Syrovátko [-] , O. Jirman [-] (21. D. Klouda [-] ) , T. Martin [-] , L. Lorenc [-] , T. Gago [-] (64. M. Nýč [-] ) , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , J. Franc [-]

ŽK: 28. R. Munzar , 43. J. Beneš - 43. J. Franc , 52. V. Harasevič , 82. J. Janoušek .
Místo: Růžová ulice č.2. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fišer Pavel - TOMÁŠŮ Michal, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.