Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohádka o Červeném Kostelci, aneb jak obrátit zápas s Dolanským králem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubečkův hattrick za poločas

Tak co se dělo v sobotu v Dolanech asi nikdo nepředpokládal. Byl bych asi blázen, kdybych neviděl jako většího favorita Kostelec. Dolany však byly proti mému názoru. První poločas byl v jejich roli. Nikdo by se nedivil kdyby to bylo 7:0, ale nebylo. Dolanští hráči začali s velkou chutí. Sedláček otevřel hlavou účet zápasu, ve kterém nebylo o góly nouze. O chvíli později Kroka navýšil na 2:0. A teď Kostelec. Ne byly to znovu Dolany, kdo dal další branku. Sedláček se dokázal ještě 2x trefit a dovršil tak už v poločase svůj hattrick. Myslím si, že asi nikdo by nechtěl jít do kabiny Kostelce v poločase.

Jak obrátit zápas ? Učte se od Kostelce

Bylo ovšem vidět, že se něco změnilo. V 52. minutě bylo sníženo díky Kovalovi, který si našel přízemní centr do malého vápna a dokázal skórovat. Následovala další rána od Kovala. Jeho střela za vápnem skončila v brance, protože brankář Kubásek na jeho obstřel nedosáhl. Pak přišla odmlka, kterou dokázal až v 80 minutě probudit Svoboda. Po chybě stopera, který nedokázal zkrotit centr a Svoboda se z ničeho nic objevil sám před brankou a doklepnutí míče do ní už mu nedělalo problém. To bylo ta chvíle, kdy Kostelec pocítil šanci ještě něco se zápasem udělat. Ke slovu se dostal Štelzig, mladý „středopolař“ s velkou chutí, který byl se stal lídrem Kostelce od 30 minuty, kdy přišel na hřiště. Díky němu se podařilo srovnat. Za vápnem zpracoval míč, neotálel a vymetl šibenici. Závěr zápasu Dolany nezvládly a nakonec se nedočkali ani bodu. Po faulu na Svobodu byla nařízena penalta, ke které se postavil Koval a vstřelil hattrick. 



Ohlasy k zápasu



TJ Červený Kostelec B
Hanuš - trenér: První poločas se nepovedl, byla bouřka v kabině. Druhá půle nastoupili dorostenci a byl zápas jiný a Dolany zápas nakonec nezvládly.



Sestavy


TJ Dolany u Jaroměře
M. Kubásek [-] - O. Sedláček [-] , I. Tokar [-] , R. Kroka [-] , J. Berger [-] , R. Kašajík [-] , T. Kejzlar [-] (80. M. Nentvich [-] ) , J. Karel [-] , S. Žďárský [-] , P. Cejnar [-] (78. J. Vondra [-] ) , L. Šrajbr [-]

TJ Červený Kostelec B
D. Marek [-] - M. Hanuš [-] (29. S. Štelzig [-] ) , D. Vejman [-] , T. Martínek [-] (78. J. Máslo [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Barták [-] , R. Špelda [-] (78. J. Dudek [-] ) , T. Štepánský [-] , J. Máslo [-] , O. Koval [-] , P. Vejrek [-] (67. D. Poláček [-] )

ŽK: 26. J. Karel , 44. L. Šrajbr , 86. J. Berger - 72. D. Marek , 86. O. Koval .
Místo: TJ Dolany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vaníček Michal - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, ČERNOHLÁVEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.