Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice tříbodová


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snížení Hamady

Poslední zápas podzimní částí na náš čekal v sobotu ve Skalici. Na tamní hřiště přijela skvadra Broumova „B“.

 

Na úvodní branku jsme si museli počkat do 22. minuty, kdy po nedorozumění před brankou hostí na zadní tyči číhal hostující Hanuš, ke kterému se odrazil balón a nekompromisně propálil brankáře Fajstla. Domácí celek dále těžil z protiútoku, kdy dva hráči domácích běželi na jednoho hostí. Frinta skvěle načasoval přihrávku na Valeše a ten unikajíc sám na branku se nemýlil. Hosté ale dokázali využít chyby stopera, kdy pomalou přihrávku vystihl Hamada a snížil na 2:1. Do poločasu se ještě prosadil Frinta, který byl rozdílovým hráčem. Našel si centr ze strany, dokázal ho zpracovat a zakončil mezi 3 tyče.

Broumov se nezmohl na další branku

Druhý poločas už byl vidět pouze jeden tým a můžete si tipnout jaký. Určitě jste věděli, že myslím domácí Skalici. Krásnou individuální akci nám předvedl Valeš. Bylo vidět, že si s míčem rozumí, protože dokázal vymotat dva hráče ve vápně a zakončení už mu nedělalo problém. Odpovědi se Skalice nedočkala a tak mohla znovu vyrazit do útoku. Tentokrát první pokus dokázal Fajstl ještě zastavit, ale míč se smolně odrazil k domácímu Mertlíkovy, který se neotálel a zasunul míč do odkryté svatyně. Tím zápas také skončil a poslední body v tomto roce si odnesla Skalice.



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
M. Voborník [-] - D. Patrný [-] (76. P. Vít [-] ) , T. Pácalt [-] , R. Malý [-] , J. Valeš [-] , L. Bensch [-] , J. Polomský [-] , P. Hanuš [-] (63. J. Nymsa [-] ) , J. Hánl [-] (46. M. Šrajbr [-] ) , V. Novotný [-] (62. J. Mertlík [-] ) , M. Frinta [-] (52. F. Novák [-] )

TJ Slovan Broumov B
M. Fajstl [-] - T. Balcar [-] , M. Hamada [-] (46. D. Mantel [-] ) , D. Horváth [-] , J. Lehotský [-] , J. Kivák [-] , T. Bitnar [-] , L. Novák [-] , J. Pokorný [-] , M. Dostál [-] , M. Háze [-]

ŽK: 68. L. Bensch , 78. J. Mertlík , 88. M. Šrajbr - 11. L. Novák , 58. T. Bitnar , 61. J. Pokorný , 70. T. Balcar , 73. J. Kivák , 80. D. Mantel .
Místo: Č. Skalice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pálka Martin - ŠKODA Martin, KLEČÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.