3:2
(0:2)
7. T. Blatný (vl.)
20. M. Špatina
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Historické body zůstaly doma


Branky


55. K. Vintr , 57. V. Borek , 64. V. Borek - 7. T. Blatný (vl.) , 20. M. Špatina
0

     Souboj dvou nováčků nalákal do ochozů jedovnického areálu více jak dvě stovky diváků. Přeborníci okresu Blansko a Vyškov si to rozdali o první historické body v krajské soutěži. Pro oba týmy to byla historická premiéra, která byla plná očekávání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté ovládli první část hry a domácí tu druhou. Vzhledem k tomu, že vstřelili o branku víc, tak zvítězili a tři body zůstaly doma.

     

     Domácí hráči působili od prvního hvizdu velice ustrašeným dojmem. Respekt z vyšší soutěže jim svazoval nohy. Naopak nováček z Pačlavic byl od první minuty hodně aktivní. Domácí hráče zaměstnával rychlými akcemi a přímým tahem na branku. Netrvalo dlouho a domácí diváci byli zmraženi. Rychlá akce hostů skončila v síti brankáře Toncra již po sedmi minutách hry, kdy si míč nešťastně srazil do branky Tomáš Blatný. Branka hosty povzbudila a ti nepolevili ve své aktivitě. Domácí hráči nemohli najít recept na jejich pestrou hru a tak nebylo divu, že skóre opět měnilo na stranu hostů. Ve 20 minutě zvýšil náskok hostů Marcel Špatina. Obrázek hry se i nadále nezměnil. Domácí se sice více osmělovali, ale nebyl to výkon, na jaký jsou jejich příznivci zvyklý. Do kabin tak odcházeli s dvoubrankovým mankem a nejeden divák žasl nad výkonem borců z Pačlavic.

 

 

 

   

      Co se odehrálo v domácí kabině o přestávce, vědí snad jen samotní hráči a trenér Šenk. Domácí borci byli najednou plni elánu, bojovnosti a pohybu. Prostě vše, co v první části chybělo. Tímto dokonale zaskočili hosty a během devíti minut prakticky rozhodli zápas. Nejprve v 55 minutě vrátil domácí do zápasu Galita. Neutichla ani radost v místních ochozech a bylo srovnáno. V 57 minutě poslal gólovou navštívenku brankáři Vitoulovi domácí kanonýr Borek. V 64 minutě se k míči opět dostal Borek a Vitoul opět kapituloval. Domácí otáčí zápas. Hosté však neskládají zbraně a snaží se o vyrovnání. Jenomže domácí elán jim toto neumožnil. V posledních deseti minutách vidíme taktický rejstřík domácího trenéra Šenka, který sérií střídání otupil rodící se tlak hostů. Premiérové tři body zůstaly v Jedovnicích.  



Sestavy


SK Jedovnice
R. Toncer [-] (72. P. Pešička [-] ) - M. Tajnai [-] (88. M. Galita [-] ) , T. Blatný [-] , V. Borek [-] , J. Galita [-] , J. Gromský [-] (33. K. Vintr [-] ) , M. Bartoš [-] , J. Sedláček [-] (86. M. Gryc [-] ) , B. Formánek [-] (90. J. Pešička [-] ) , L. Milko [-] , V. Pernica [-]

FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - P. Dostalík [-] , D. Vlček [-] , M. Bleša [-] , T. Kroupa [-] - Z. Kapounek [-] , M. Grepl [-] , M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] - J. Hladký [-] , J. Jiříček [-] (76. L. Navrátil [-] )

ŽK: 48. T. Blatný , 81. B. Formánek , 82. K. Vintr , 82. J. Sedláček , 90. M. Bartoš .
Místo: Jedovnice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ondrouch Tomáš - HOLEŠOVSKÝ Jakub, KUDĚLKA Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.