3:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby bral každý jeden bod


Branky


19. M. Karel , 25. P. Dyrc , 66. M. Novotný - 38. J. Karel , 69. T. Kejzlar , 74. R. Kroka
0

Domácí se dokázali dostat nejednou do dvoubrankového vedení ale nedokázali ho udržet a nakonec oba týmy berou jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužitý tlak ale důležité srovnání do poločasu

 Za obrovského tepla se na vyprahlém Velichovském hřišti se Dolany začali aktivně tlačit do útoku ale prakticky neohrozili branku domácího Hasníka. Ve velké šanci se ocitl hostující Kroka, který se pokusil přehodit velichovského brankáře ale jeho zakončení ztroskotalo na přesnosti. Pak se ale přímého kopu ujal kapitán týmu Žďárský, který nadýchaným centrem našel Karla Martina, který se hlavou nemýlil. Po rychlé akci středem hřiště se do šance dostal Petr Dyrc a po kličce na gólmana zakončil do prázdné branky. Ještě do poločasu dokázali Dolany snížit díky rohovému kopu, kde nikým nehlídaný Karel Jaroslav snižuje na 2:1.

Bojovnost se Dolanům vyplatila

 Druhý poločas začali lépe domácí, kdy si na přihrávku naběhl Novotný a zvýšil na dvoubrankové vedení. Hosté ale nesložili zbraně a netrvalo to dlouhou a o 3 minuty později prošel Kejzlar až do malého vápna a technickou střelou snížil na 3:2. Nakonec to ale nebylo vše, protože po rychlé kombinaci ve středu hřiště napřáhl z hranice velkého vápna Kroka a srovnal přesnou ranou k tyči na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Václav Šubrt - hráč: Vyrovnané utkání, ve kterém domácí 2x vedli o 2 branky. Bojovný soupeř dokázal vyrovnat. Hrálo se od vápna k vápnu s minimem šancí.

TJ Dolany u Jaroměře
Dolany – Pavel Martínek trenér: Vzhledem k průběhu utkání remízu bereme, výsledek je spravedlivý.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Hasník [-] - D. Šubrt [-] , R. Valášek [-] , V. Šolc [-] , M. Novotný [-] , J. Kašpar [-] , M. Karel [-] , Z. Jelínek [-] , P. Dyrc [-] , M. Dočekal [-] , L. Křovák [-]

TJ Dolany u Jaroměře
M. Kubásek [-] - L. Semanišin [-] , S. Žďárský [-] , L. Šrajbr [-] , J. Karel [-] - T. Kejzlar [-] , I. Tokar [-] - R. Kroka [-] , T. Náhlík [-] - J. Berger [-] , R. Kašajík [-]

ŽK: 66. M. Novotný , 90. J. Kašpar - 59. R. Kroka .
Místo: TJ Velichovky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - VANÍČEK Michal, TOMÁŠŮ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.