Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hejtmánkovice zničili Meziměstí vysokým rozdílem


Branky


0

Domácí lépe kombinovali a nepustili soupeře do šance až na mírný tlak na začátku druhé půle. Konečných 5 branek hovoří za vše, ale nakonec dokázali branku útěchy vstřelit i hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích 3:0

Hned v první minutě se dostali domácí do jednobrankového vedení, kdy po autovém vhazování se zpětný balón dostal k domácímu Jirmanovi a ten nekompromisně zakončil 1:0. Poté se skóre měnilo až po 20 minutách, kdy se celá akce opakovala. Hozený aut se zpětnou přihrávkou dostal tentokrát k Gagovi, který chladnokrevně proměnil. Do konce poločasu se ještě měnilo skóre v úplném závěru, kdy se k přímému kopu postavil Harasevič Václav a nekompromisní střelou zvýšil vedení svého celku na 3:0. Do konce poločasu se na tabuli se skóre nic nedělo.  

Meziměstí dokázalo vytěžit z tlaku pouhou jednu branku

 Po začátku druhé půle Meziměstí zapnulo na vyšší obrátky a tlačili soupeře, kdy po standardní situaci se několikrát odrazil balón v blízkosti domácího brankáře Remeše, kterého nakonec překonal Poliak, který míč dokázal protlačit do branky 3:1. Na to ale rychle reagoval tým Hejtmánkovic, které gól opět probudil a po 10 minutách se po přímém kopu dostal k balónu Čihák a zvýšil na 4:1. Všem gólům nebyl konec, protože po pěkné kombinační hře se dostal k zakončení Lorenc, který si lahůdkově poradil s brankářem pěkným lobem a stanovil skóre zápasu 5:1. V poklidném tempu byl zápas dohrán a na skóre se již nic neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hejtmánkovice
Miroslav Harasevič - trenér: Na to, že to bylo první kolo, tak to nebylo špatné z obou stran ale byli jsme lepším celkem a výsledek odpovídá výsledku utkání a jsem spokojený se 3 body.




Sestavy


TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Remeš [-] - M. Nýč [-] , M. Záleský [-] , T. Martin [-] (65. M. Syrovátko [-] ) , D. Klouda [-] (70. L. Lorenc [-] ) , O. Jirman [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] , J. Franc [-] , V. Čihák [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
R. Hampl [-] - A. Borůvka [-] (82. V. Smrček [-] ) , P. Šolc [-] , P. Bouška [-] , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , M. Gereg [-] , R. Jirásek [-] , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , J. Matusek [-]

Místo: TJ So Hejtmánkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Gieci Jan - HROMAS Stanislav (N), HURDÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.