3:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř nakonec udolala Mezilesí


Branky


25. M. Vítek , 49. M. Novák , 52. M. Holý - 13. L. Böhm , 75. R. Munzar , 76. V. Vladeka , 88. J. Beneš
0

Domácí nedokázali udržet svoje vedení 3:1 proti mladému týmu z Jaroměře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Méně atraktivní první poločas z obou stran

Začátek zápasu lépe zvládla Jaroměř, která dokázala vstřelit první branku ve 13. minutě zásluhou Böhma. Tlak Jaroměře vyústil v další šance, které ale nedokázala proměnit, což je o několik minut později mohlo mrzet, když k odraženému míči se dostal kapitán Vítek a střelou k tyči nekompromisně srovnal na 1:1. V prvním poločase se dále již nic nedělo a diváci se mohli těšit na druhou půli, která nakonec nabídla hromadu branek.

Neproměněná penalta zlomila zápas

Druhý poločas začali lépe domácí z Mezilesí a po rohovém kopu si našel míč Novákovo koleno a domácí se dostali do vedení 2:1. O tři minuty později se situace opakovala ovšem s jiným střelcem. Holý si naskočil na míč a zakončil k tyči. V 65. minutě mohlo být po zápase, protože byl nařízen pokutový kop na procházejícího Švika, který byl zfaulován. K míči se postavil Kárník ale jeho střela skončila pouze na břevnu a v té chvíli se zápas zlomil. Hosté se dostali do hry po dvouch narážečkách středem obrany nejdřív srovnával Munzar a hned v poté Vladeka. Vyrovnané skóre vydrželo téměř do konce zápasu, kdy po nakrátko rozehraném rohu vzal na sebe otěže nejzkušenější hráč hostí Beneš, přehodil si balón na svojí levou nohu a poslal míč „za háčky“. Celkové skóre 3:4 zůstalo až do posledního hvizdu hlavního rozhodčího.  



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Mezilesí
David Bárta - trenér: Smolné utkání, kdy jsme nedokázali udržet příznivý stav. Jaroměř přijela s mladšími hráči a nám ke konci zápasu docházeli síly a to také mělo vliv na obrat v zápase.




Sestavy


TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - J. Lazorka [-] (86. V. Krecl [-] ) , A. Škoda [-] (75. M. Hanuš [-] ) , J. Drašnar [-] , M. Novák [-] , M. Kárník [-] , D. Švika [-] (81. J. Macháček [-] ) , J. Otman [-] , L. Maixner [-] , M. Vítek [-] , M. Holý [-]

FK Jaroměř B
K. Kořen [-] - P. Koller [-] (46. D. Valášek [-] ) , J. Beneš [-] , F. Klíž [-] (68. R. Munzar [-] ) , V. Křivský [-] - M. Seifert [-] , T. Vít [-] , K. Hekele [-] (46. E. Ameti [-] ) , L. Böhm [-] - V. Vladeka [-] (90. V. Špaček [-] ) , P. Železov [-] -

ŽK: 20. L. Maixner - 40. V. Vladeka .
Místo: TJ Sokol MEZILESÍ. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škoda Martin - MACEK Tomáš, BARTOŠ Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.