M. Tichý 84. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:1)

M. Tichý 84. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Babí si přivezlo z Machova pouze bod


Branky


84. M. Tichý (p.) - 15. P. Bryksi
0

Za sobotní utkání bych označil právě toto. Oba týmý v minulé sezóně skončili na vrchu tabulky a letos to budou chtít zopakovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teplo nehrálo ani pro jeden tým ale lépe vyhovoval začátek Babí

 Na Machovském hřišti se hrál ve velkém teple utkání mezi Babím a domácím Machovem. Většina hráčů byla ještě na dovolené a tak oba týmy hráli ještě v ne úplných sestavách. Začátek se lépe povedl hostům, kdy v 8 minutě z poloviny hřiště nastřelil tyč tvrdou ránou Fidler. Dále po několika šancích nakonec skončil poločas 0:1, kdy jedinou brankou vstřelil v 15 minutě Bryksi Petr po několika odražených míčích dokázal umístil míč mezi 3 tyče. Dále bylo několik šancí Machova, které ale v gól nevyústili.  

Neuznaný gól a nakonec pokutový kop

 V druhé půli měl více ze hry Machov. Naštěstí pro ně ale rozhodčí neuznal gól na 2:0 pro ofsajd. Až teprve v 80 minutě po sražení domácího brankáře byl nařízen pokutový kop a Machov dostal jedinečnou šanci na vyrovnání. Pro míč si došel Tichý a s klidnou hlavou srovnal na 1:1. Dále už žádná branka nepadla a zápas nakonec skončil jednobrankovou remízou, jak jsem předpokládal.



Ohlasy k zápasu



SK Babí
Josef Balcar: Zápas byl průměrný úrovně a bylo poměrně netaktické střídání z naší strany aby si i mladší hráči zahráli.

Sestavy


Jiskra VEBA Machov
J. Král [-] - O. Purtig [-] (72. J. Purtig [-] ) , J. Kubeček [-] , P. Martinec [-] (87. J. Štantejský [-] ) , R. Svatoš [-] , M. Šváb [-] , T. Pich [-] , P. Kubeček [-] (62. J. Falta [-] ) , M. Středa [-] , M. Tichý [-] , K. Šolín [-]

SK Babí
P. Bryksi [-] - J. Novotný [-] (87. M. Saučuk [-] ) , P. Adámek [-] , A. Ducháč [-] - D. Hátaš [-] , M. Schrötter [-] , O. Svoboda [-] (72. L. Matys [-] ) , P. Perger [-] (62. D. Holbík [-] ) - P. Bryksi [-] (72. F. Kratěna [-] ) - T. Fidler [-] , D. Kozák [-] (46. M. Rajsner [-] )

ŽK: 17. M. Středa , 56. O. Purtig , 70. M. Šváb - 38. A. Ducháč , 84. P. Bryksi , 87. D. Hátaš .
Místo: Jiskra Machov. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Pálka Martin - ZIMA Jiří (N), FIDLER Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.