P. Ptáček 59. (vl.)
M. Čermák 75.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rozhodli v deseti


Branky


59. P. Ptáček (vl.) , 75. M. Čermák
0

     Medlánky i hosté z Podolí na tom byli před zápasem podobně. V tabulce je dělil rozdíl pouze jednoho bodu a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. Po prvních šancí hostů nakonec dvakrát udeřili domácí a získali tři cenné body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     V prvním poločase se nehrál příliš atraktivní fotbal. Ze strany Medlánek došlo k několika zajímavým situacím, nicméně všechny skončily mimo branku. Hrálo se spíše ve středu hřiště. První zajímavá situace byla k vidění ve 25 minutě, kdy hostující rychlík Kuropata se sám řítil na domácí strážce branky Kvapila, ale ten včas vyběhl z branky a míč, který si přikopl, chytil těsně před ním. Další zajímavá situace přišla v samém závěru první části hry a opět byla na straně hostů. Přízemní centr z levé strany skvěle našel hostujícího útočníka, ale ten mířil jen do dobře postaveného Kvapila v bráně domácích. To bylo v první části hry vše.

 

    

    Na začátku druhé půli se do další šance dostali hosté. Opět byl k vidění souboj dua Kuropata, Kvapil. Proti domácímu brankáři se zcela osamocen řítil hostující útočník, ale trestuhodně se šancí pohrdl a vůbec netrefil branku. Tato situace hosty mrzela o malou chvíli později. V 59 minutě zahrávali domácí standardní situaci z půlící čáry a hostující brankář  Liolias se nedohodl se svými spoluhráči a od hlavy jeho spoluhráče Ptáčka se míč odrazil do sítě a domácí šli do vedení. Tato situace probudila domácí a ti převzali otěže zápasu. V krátkém sledu se dostal dvakrát do úniku Domácí Dobrovolný, ale Liolias byla pokaždé na svém místě. Následně přišla chvíle pro domácího hráče Krátkého. Ten nejdříve viděl v 69 minutě žlutou kartu za odkopnutí míče a následně zbytečně dohrál souboj na půlící čáře a sudí ho v 70 minutě poslal pod sprchy. Domácí na to zareagovali nejlépe, jak mohli. V 75 minutě rozehrál roh Šudoma, na který si naskočil Čermák a zvýšil vedení domácích na 2:0. Tato branka hosty hodně zlomila. Ačkoliv měli převahu jednoho muže, tak se nezmohli ani na závěrečný tlak a domácí v poklidu dokráčeli k vítězství. 



Sestavy


FC Medlánky
M. Kvapil [-] - J. Krátký [-] , M. Šudoma [-] , M. Kabeláč [-] , M. Janderka [-] (82. D. Vaněk [-] ) , M. Viskot [-] , L. Kolev [-] , O. Dvořák [-] (71. M. Hála [-] ) , P. Dobrovolný [-] , J. Schotteberger [-] , M. Čermák [-] (90. A. Efimov [-] )

TJ Sokol Podolí
D. Liolias [-] - P. Ptáček [-] , B. Crha [-] , F. Poláček [-] (66. P. Poláček [-] ) , M. Aujeský [-] , M. Vodička [-] - R. Semrád [-] , P. Knap [-] , D. Cícha [-] , J. Vítek [-] (75. M. Daněček [-] ) - R. Kuropata [-] -

ŽK: 69. J. Krátký , 79. M. Čermák - 59. F. Poláček , 88. M. Aujeský . ČK: 70. J. Krátký .
Místo: Hudcova. Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRCHŇÁK Jiří - BALAŠČÁK Dominik, HOLEŠOVSKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.