Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky znovu remizovaly, tentokrát na hřišti Teplic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní utkání nabídlo řadu brankových příležitostí, kdy většina z nich nebyla proměněná. Ale i tak padlo v zápase 6 branek, kdy se opět střelecky prosadil Mucha, který má na svém kontě již 5 branek. 

Do poločasu času dost, aneb 2 góly v samotném závěru

 Lepší vstup do utkání měli určitě Velichovky, kdy hned z kraje zápasu se opřel o míč Křovák jehož střela zazvonila pouze o tyč. Následně po pěkné kombinační akci středem hřiště, se dostal za beky hostující hrotový útočník Křovák a ten v samostatném úniku si poradil s brankářem Oubrechtem na výbornou. Kdybych to měl popsat dopodrobna, tak si ho doslova posadil na zadek a dopravil míč do prázdné svatyně. Hra se přelévala z jedné strany na druhou ale diváci branku neviděli. V 31. minutě se po centru z pravé strany dostal k míči Štefan Kalaš a srovnal střelou na vzdálenější tyč.

 

Kdo čekal, že do poločasu už branku neuvidí se šeredně mýlil. Těsně před přestávkou ,přesněji ve 44. minutě se po prodlouženém vhazování dostal balón k Muchovi a ten ukázal svojí střeleckou kapacitu a dostal Teplice do vedení. Radost domácích fanoušků ještě nestihla ustát, když hned po rozehře letěl dlouhý míč na domácího obránce, který chtěl předat hlavou brankářovi ale místo toho balón poslal mimo jeho dosah, čehož využil Karel a srovnal stav do poločasu na 2:2.

Po jedné brance na každé straně

 Po přestávce se po 10 minutách trefil skvěle hrající Křovák. To se ale nelíbilo domácímu Muchovi, kterého našel z pravé strany centrující obránce Šubrt. Mucha si naběhl mezi penaltu a malé vápno a dokázal hlavou přehodit brankáře Hasníka, kterému nezbylo nic jiného než se jen za míčem podívat. Do konce zápasu měli oba týmy šance ale ani jeden nedokázal vsítit branku. Nikdo by se nedivil, kdyby v zápase padlo o 2 branky více. Ale nakonec se tak nestalo a oba celky se musí spokojit s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu



TJ Velichovky
Jaroslav Šubrt: Utkání bylo pro diváka atraktivní, bylo vidět hodně šancí. Výsledek mohl být klidně 6:6, mohli vyhrát obě mužstva. Skóre se přelívalo ze strany na stranu.



Sestavy


TJ Slavoj Teplice nad Metují
M. Oubrecht [-] - Š. Kalaš [-] , Z. Fichtner [-] , T. Mucha [-] , P. Šubrt [-] , D. Kalaš [-] , A. Skuřenský [-] (46. J. Žižka [-] ) , M. Matouš [-] , V. Kuchta [-] , J. Šprinc [-] (63. R. Lauryn [-] ) , L. Pásler [-]

TJ Velichovky
T. Hasník [-] - M. Kukal [-] , V. Šolc [-] , J. Kodeš [-] (63. M. Novotný [-] ) , J. Kašpar [-] - P. Kuzar [-] , R. Valášek [-] , M. Karel [-] , Z. Jelínek [-] - M. Novotný [-] , L. Křovák [-] -

ŽK: 86. Z. Fichtner - 32. L. Křovák , 86. J. Kašpar , 89. Z. Jelínek .
Místo: Slavoj Teplice n.M.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Panny Josef - NYMSA Jakub, BERGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.