P. Dyrc 65.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice získala první body


Branky


65. P. Dyrc - 55. O. Vik , 76. F. Novák
0

V sobotu se na hřišti ve Velichovkách odehrál „mač“, kde se utkali domácí se Skalicí, která zatím nedokázala získat ani bod. Dnes zahráli povedený zápas, nakonec si odvážejí cenné 3 body. Ještě bych rád podotknul, že Skalice nastoupila bez dvou zkušených hráčů, opor týmu, myslím tím Zítka a Polomského, kteří byli nahrazeni dorostenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek to nepůjde

První půle nenabídla žádný gól, ale diváci mohli koukat na pohledný zápas s řadou neproměněných šancí. Skalice si ukrojila více ze hry, z toho vyústila i šance. Valeš si vzal míč a pelášil s ním sám na branku, ale ve vápně by mu jakoby došly síly, obránce domácích ho stihl doběhnout a ukopl mu míč, ještě něž stihl napřáhnout a vystřelit. Po půl hodině zápasu se hra vyrovnala, kdy i domácí se dostali do pár šancí, které však ztroskotaly na skvěle chytajícím Jaklovi a ten čaroval, jak jen dokázal. Jeho umění by mu mohl závidět i „Harry Potter“. A tak do kabin odcházely oba celky za nerozhodného stavu.  

Jakl další ztrátu bodů nepřipustil

Ze začátku druhé půle měli více ze hry opět hosté, kteří dokázali udeřit v 55 minutě! Hosté zahrávají roh, míč letící do vápna si našel osamoceného Vika, ten po skvělém náběhu vsítil první branku, kterou si hosté za předvedený výkon každopádně zasloužili. Pak si vzal balón Křovák a chtěl ukázat, že se nestal nejlepším hráčem minulého kola náhodou. Jeho naděje na vstřelení branky zhasil hostující gólman Jakl. Ten se předvedl i v další části zápasu, kdy nejprve vytěsnil střelu Šubrta a poté Dyrce. Jak už ale bývá zvykem, i skvěle chytající brankář našel svého přemožitele. Roli spasitele si vzal na sebe Dyrc, který v 65. minutě běžel z levé strany a konečně dokázal najít recept na Jakla a srovnal utkání na 1:1.

Pak Skalice vycítila šanci na první zisk bodů. Filip Novák se probil do 16ky a nastřelil míč před branku, jenže ten se stočil až do branky, kde ho domácí nedokázali odkopnout a srazili si ho do branky. Gól byl nakonec připsán právě jemu. Více už nám zápas nenabídl a hosté si odvážejí první body, což je velká úleva právě pro ně.  



Sestavy


TJ Velichovky
T. Hasník [-] - M. Kukal [-] (70. P. Kuzar [-] ) , V. Šolc [-] , J. Kodeš [-] (33. M. Dočekal [-] ) , J. Kašpar [-] - Z. Jelínek [-] , R. Valášek [-] - L. Křovák [-] - M. Novotný [-] , P. Dyrc [-] , D. Šubrt [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
A. Jakl [-] - M. Novák [-] , L. Bensch [-] , R. Malý [-] , M. Frinta [-] - J. Hánl [-] , P. Hanuš [-] (57. O. Resler [-] ) , O. Vik [-] , J. Sýkora [-] (31. J. Mertlík [-] ) - F. Novák [-] , J. Valeš [-] (77. J. Králíček [-] )

ŽK: 56. M. Kukal , 60. Z. Jelínek , 66. R. Valášek - 88. J. Králíček .
Místo: TJ Velichovky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pálka Martin - TŮMA Lukáš, KAŠPÁREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.