Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hejtmánkovice udělily další "bůro" tentokrát to schytaly Teplice


Branky


0

Ať už jsme čekali od tohoto zápasu cokoliv, tak tento výsledek určitě ne. Vyrovnaný začátek zápasu sice byl, ale běhěm pár minut ukázali domácí útočnou sílu a do poločasu bylo vymalováno. Nakonec už 3x po sobě vyhráli s 5 vstřelenými brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čihák hattrickem sfoukl Teplice jako svíčku

Na hřišti Hejtmánkovic začalo zajímavé utkání, ve kterém asi nikdo nečekal, tak jasnou výhru domácích. Po odehrané 20.minutě, by asi nikdo z fanoušků, ani hráčů nečekal, že utkání skončí takovým rozdílem. Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný zápas, kdy domácí dobře kombinovali. Do šancí se dostávaly oba celky, ale pak měla být nařízena penalta proti domácím, kdy byl v průniku faulován hostující hráč. To si ale nemyslel rozhodčí Lokvenc, který nechal hru plynout dál. V 20. minutě byl zahráván roh, ke kterému se postavil domácí Čihák, kterému se podařilo zakroutit míč do branky. To byl pro Teplice šok, protože od té chvíle nedokázaly najít recept na útočnou sílu Hejtmánkovic. Nejprve z přímého kopu vyslal svůj projektil Harasevič Václav, jehož střelu dokázala zastavit až síť za brankářem Oubrechtem. Po několika minutách se dostal do šance Čihák, který se dostal ze strany hřiště až k brankáři, kterého dokázal prostřelit. Do poločasu to ovšem nebylo vše. Skvělé napadání Hejtmánkovic skončilo další brankou. Míč se znovu dostal k Čihákovi, ten upalující sám na branku se dokázal zachovat jako správný zabiják a dovršil svůj hattrick.  

Hejtmánkovice a 5 branek, to jde prostě k sobě

Za stavu 4:1 se začala hrát druhá půle, kdy zápas už byl takřka rozhodnutý. Bez vstřelené branky Teplice odjet nechtěly. O to se postaral, už pro nás všechny čtenáře známý Tomáš Mucha. Nakopnutý míč po standardní situaci se odrazil k Muchovi a ten doklepl míč do odkryté svatyně. Pro zajímavost, Mucha zatím dokázal vstřelit v každém zápase branku. Zápas plynul dál a diváci mohli tušit, že nějaká ta branka ještě padne. Přece jen, kdo zná Hejtmánkovice, tak určitě ví, že 4 vstřelené branky jim nestačí. Zhruba v 80. minutě se po centru z kraje hřiště dostal k hlavičce Jirman a uklidil míč s přehledem do branky. Ke konci utkání se už více nestalo a tentokrát Teplice si odvezly z Hejtmánkovic „bůra“.  



Sestavy


TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - M. Záleský [-] , M. Nýč [-] , V. Čihák [-] (62. D. Klouda [-] ) , D. Hušek [-] (75. L. Lorenc [-] ) , O. Jirman [-] , D. Prokeš [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] , J. Franc [-]

TJ Slavoj Teplice nad Metují
M. Oubrecht [-] - P. Šubrt [-] , L. Pásler [-] , A. Skuřenský [-] (46. M. Matouš [-] ) , V. Kuchta [-] - D. Kalaš [-] , M. Veselik [-] (46. J. Šprinc [-] ) , J. Žižka [-] , Š. Kalaš [-] - Z. Fichtner [-] , T. Mucha [-]

ŽK: 61. V. Harasevič , 73. J. Franc .
Místo: TJ So Hejtmánkovice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - HURDÁLEK Roman (N), KOUCKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.