Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:5
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kdo nás zastaví, kdo nás zastaví zní v šatně Hejtmánkovic po 4 výhře v řadě


Branky


0

V dnešním zápase se proti sobě postavily celky z opačných pólů tabulky, kdy v té vrchní části figurují právě Hejtmánkovice a ve spodních vodách tabulky se drží Česká Skalice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čihák otočil v závěru poločasu zápas

Na skvěle zastřiženém pažitu se v neděli odehrálo utkání v klasickém anglickém stylu. V 4. minutě putoval míč po ose Králíček – Novák – Valeš a právě poslední zmiňovaný z bezprostřední blízkosti branku přestřelil. Ani hosté nezanevřeli na útok, když po přímem kopu, který zahrával Čihák si našel míč Jirmana, kterému stihl na poslední chvíli skočit do střely domácí obránce. O pár minut později se na vápně uvolnil Čihák, ale jeho střelu kryl bez problémů Jakl. Následovala řada nepřestností v kombinaci obou celků. Po dlouhém centru vyhrál Valeš hlavičkový souboj a míč doletěl až k Polomskému, který v tváří tvář brankáři se dokázal prosadit. Ve 37. Minutě se předvedl domácí brankář Jakl. Nejprve zlikvidoval střelu Rýdla a dokonce i následnou střelu Haraseviče, kterou zneškodnil včasným výběhem. Zanedlouho pronikl obranou hostí Harasevič a v samostatném úniku si předkopl míč na který Jakl skvěle zareagoval a výběhem znovu zachránil svůj tým. Skalice mohla navýšit svoje vedení, ale Valeš v individuální akci zklamal, kdy si technicky poradil s trojicí hráčů, ale jeho zakončení scházela přesnost. Když už to vypadalo, že Skalice půjde do kabin za jednobrankového vedení, tak se dostal ke slovu Vlasta Čihák. Nejprve si našel centr od France a srovnal stav na 1:1 a v následné akci prokázal výborný výběr místa, když si našel centr od unikajícího Jirmana a ve skluzu trefil branku a otočil stav zápasu na 2:1. 

Obrat Skalice hosté z Hejtmánkovic nepřipustili

Do první velké šance se v druhé půlce dostal Bensch, jehož střela však nenašla svůj cíl. V 51.minutě zvýšily Hejtmánkovice svoje vedení po zásluze France, který po samostatném úniku přeloboval Jakla. Probíhající 57. minuta nabídla šanci vrátit se do zápasu hráčům Skalice, když k centrovanému míči se dostal Hánl a snížil na 3:2. Co to bylo ale domácím platné ,když po rozehře vyhrál souboj tělo na tělo Čihák a dostal se ke střele, kterou Jakl ještě stihl vyrazit do strany, ale následnou dorážku od Prokeše už zastavit nedokázal. Hejtmánkovice znovu nepřekvapily a stihly do konce zápasu ještě navýšit svoje vedení. Roh zahrávaný hrajícím trenérem Harasevičem našel Huška, kterému již nedělalo problém zakončení a stanovil konečné skóre na 5:2. Závěrem zápasu hosté kontrolovali výsledek a dokráčeli si pro další vítězství.

Sestavy


SK Česká Skalice
A. Jakl [-] - R. Malý [-] (52. O. Vik [-] ) , M. Frinta [-] , L. Bensch [-] , M. Novák [-] (88. J. Nymsa [-] ) - J. Hánl [-] (83. P. Vít [-] ) , J. Polomský [-] , J. Králíček [-] (67. J. Mertlík [-] ) - J. Valeš [-] , F. Novák [-] - M. Rýdlo [-] (59. P. Hanuš [-] )

TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - M. Nýč [-] , L. Lorenc [-] , D. Prokeš [-] (74. M. Syrovátko [-] ) , O. Jirman [-] , D. Hušek [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] , J. Franc [-] , V. Čihák [-] (70. D. Klouda [-] )

ŽK: 14. M. Frinta , 67. O. Vik - 43. D. Hušek , 43. T. Gago .
Hráči zápasu: J. Hánl - J. Franc , V. Čihák .
Místo: Č. Skalice. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Bárta David - JIRÁSEK Pavel, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.