J. Gois 69. (p.)
L. Hloušek 81.
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec poprvé ztratil body


Branky


69. J. Gois (p.) , 81. L. Hloušek - 60. J. Svoboda
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólů to nepůjde

Poříčí přivítalo na svém hřišti doposud na plno bodující Kostelec. Na hřiště v Poříčí přišlo 120 diváků, kteří chtěli vidět atraktivní fotbal s tří bodovou koncovkou právě pro ně. První poločas nabídl mnoho šancí, která se však nedají počítat za stoprocentní situace. Spíše to byly náznaky z obou stran, které mířily mimo branku. A tak v první půli se diváci nedočkali ani jedné branky, což bylo nahrazeno v půli druhé.

 

 

V Poříčí to ožilo

Ta začala poměrně atraktivněji. Zhruba v 60. minutě po centru z pravé strany se dostal míč až k Svobodovi, jenž se dokázal s balónem popasovat na výbornou a dokázal míč dostat až za záda Másla. V 69. minutě se fanoušci dočkali vyrovnání. Nejprve nechal rozhodčí Franěk na půlce tvrdý zákrok bez povšimnutí a do šance se dostali domácí, kdy po faulu v pokutovém území se kopala penalta. K té se postavil Gois a nedal šanci brankáři Martínkovi. V tu chvíli ožil celý stadion, možná i celé město a především fanoušci a hráči z Poříčí. Fanoušek je pro hráče Poříčí jako 12. hráč a bylo to vidět i dnes, kdy Hloušek dokázal projít obranou jako nůž máslem, ve vápně si zasekl míč a obstřelil brankáře na zadní tyč. Tím byla dokonána první porážka Kosteleckých, kteří po 4. kolech museli odjet domů bez zisku jakéhokoliv bodu.  



Ohlasy k zápasu



TJ Červený Kostelec B
Hanuš - trenér: Nemůžu říct že bychom předvedli špatný výkon, snažili jsme se ale asi jsme se báli důrazu Poříčí a to na nás platilo.



Sestavy


TJ Velké Poříčí B
A. Máslo [-] - K. Lanta [-] (82. Z. Šnajdr [-] ) , P. Svatoš [-] , J. Gois [-] , D. Hanzl [-] , Š. Marek [-] , L. Hloušek [-] (90. M. Tichý [-] ) , T. Lupínek [-] (46. M. Jansa [-] ) , P. Berger [-] , O. Lokvenc [-] , M. Tóth [-]

TJ Červený Kostelec B
J. Martínek [-] - T. Martínek [-] (46. P. Vejrek [-] ) , M. Barták [-] , J. Svoboda [-] , R. Špelda [-] , J. Rudolf [-] , M. Janko [-] , D. Hála [-] (46. D. Marek [-] ) , T. Štepánský [-] , J. Nývlt [-] , J. Máslo [-]

ŽK: 1. T. Lupínek , 51. D. Hanzl , 71. L. Hloušek - 51. T. Štepánský , 53. J. Rudolf .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Franěk Jakub - TÓTH Oto (N), ŠTELZIG Sebastian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.