Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:3
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ve Velichovkách se červenalo


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Macek neudržel nervy na uzdě

Zápas začal poměrně rychlou brankou, když ve 2. min zastihli hosté přihrávku mezi domácími hráči a na konci tohoto úniku stál Čermák zakončující mezi tři tyče. Po 10 minutách hrou zacloumaly emoce, kdy po provokování a následném oplácení v podobě faulu, dostal červenou kartu hráč domácího celku Jelínek a poslal svůj tým do 10ti. Hosté si ale mysleli, že ti proti oslabenému celku to bude procházka růžovou zahradou, ale opak se změnil v pravdu a do hry se více dostali domácí z Velichovek. Ve 40. minutě z toho zužitkovali vyrovnání, kdy po rychlé kombinační akci středem hřiště se míč přízemní přihrávkou do malého vápna dostal až k Šubrtovi, jenž se nemýlil. Hned následná rozehra se stala ale pro Velichovky osudná. Po přihrávce a sporné situaci, která smrděla ofsajdem se do šance dostal Macek a Jesenice šla vedení. Uchvácen gólem a nabitý emocemi po 2 minutách od vstřelení branky dostal červenou kartu také hostující hráč, tedy už zmiňovaný Macek. Jeho zákrok byl zbytečný a za hranicí pravidel a tak se vyrovnal stav hráčů na obou stranách.

Zasloužená remíza

Druhá půle začala lépe pro domácí, kteří hrozili po rohových kopech, které však brankou neskončily. V 48. minutě po dalším obléhání hostující branky dorážel Karel a srovnal stav utkání na 2:2. Pak dostala čichnout i Jesenice ale jejich zakončení ztroskotalo buď na brankáři Hasníkovi, nebo na nemohoucnosti hostujících hráčů. Na druhé straně to bylo jinak, hostující brankář Palasman nedokázal zabránit vstřelení dalšího gólu střelce Karla. Velichovky se snažily udržet vedení a pokoušet se hrozit z brejků. Další gól se jim vstřelit nepovedlo, na rozdíl od hostů, které zachránil v 85. minutě znovu Čermák, který v samostatném nájezdu na brankáře si poradil na výbornou a stanovil tak konečný stav utkání 3:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jaroslav Šubrt - trenér: Bláznivý zápas, kterému nechyběly góly, emoce, žluté karty , červené karty.


Sestavy


TJ Velichovky
T. Hasník [-] - V. Šolc [-] - R. Valášek [-] , P. Kuzar [-] (38. M. Novotný [-] ) - L. Křovák [-] - Z. Jelínek [-] , J. Kašpar [-] , M. Karel [-] , D. Šubrt [-] (69. M. Sodomka [-] ) , P. Dyrc [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - P. Sedláček [-] , P. Ježek [-] , L. Hadvich [-] , L. Zelený [-] (20. J. Marel [-] ) - D. Otava [-] (70. P. SKlenář [-] ) , V. Lelek [-] , P. Hlávko [-] (80. L. Frakowski [-] ) , M. Kožený [-] - J. Čermák [-] , L. Macek [-] -

ŽK: 31. T. Hasník - 46. P. Ježek , 61. P. Hlávko , 80. L. Hadvich , 84. P. Sedláček . ČK: 10. Z. Jelínek - 43. L. Macek .
Místo: TJ Velichovky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vaníček Michal - TOMÁŠŮ Michal, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.