Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

V derby slaví zisk bodů domácí tým


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Harasevič poslal "Hejtmany" do vedení výstavní trefou

V sobotním derby se utkaly celky Hejtmánkovic a Broumova. Poměrně vyrovnaný první poločas se odehrál, hlavně díky nedokonalosti v zakončení domácích, kdy v prvních 10 minutách mohli vstřelit branky, ale Lorenc a Hušek se do branky netrefili. Jediná branka přišla v probíhající 23. minutě, kdy si míč našel na středu Harasevič Miroslav, obešel jednoho hráče a vystřelil z 30 metrů pod břevno. Brankáři Pokornému zbyly jen oči pro pláč, protože po této střele se mohl jen ohlédnout a zatleskat střelci.  

Broumov nedokázal konkurovat

Broumov v šatně provedl několik změn, přeskupil řady a vlétl do druhého poločasu jako utržený z řetězu. Jedinou velkou šanci se po přímém kopu Růžičky, kdy se dostal k míči Hamada, který využil nedorozumění mezi brankářem a obranou a srovnal stav na 1:1. Pak se ale dostali ke slovu domácí hráči, které inkasovaný gól nakopl. Přetažený centr a následná hlavička skončila na noze Lorence a „Hejtmany“ šli do vedení. V 79. minutě si míč postavil k přímému kopu všem známý Václav Harasevič, jehož střela našla znovu svůj cíl a pokud se nemýlím, tak dal už 3 branku z přímého kopu. Ke konci utkání ještě rozhodčí Vaníček odpískal pokutový kop, který si vzal na starosti Miroslav Harasevič a stanovil tak konečné skóre na 4:1 pro Hejtmánkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hejtmánkovice
Harasevič Miroslav - trenér: Spokojený se 3 body, hra nic moc ale každopádně to bylo debry, tak jak má být. Chtěl nás Broumov porazit ale neměli na nás, byly jsme vyzrálejší.

TJ Slovan Broumov B
Klicnar - trenér: Myslím si že výsledek neodpovídá hře ale, Hejtmánkovice byly produktivnější a zaslouženě vyhrály.

Sestavy


TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - M. Záleský [-] (46. M. Nýč [-] ) , J. Strelec [-] , D. Prokeš [-] , L. Lorenc [-] , O. Jirman [-] , D. Hušek [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] (82. J. Hejcman [-] ) , T. Gago [-] , J. Franc [-]

TJ Slovan Broumov B
J. Pokorný [-] - M. Háze [-] , D. Svoboda [-] , D. Horváth [-] , M. Riabec [-] , T. Bitnar [-] , J. Kivák [-] , D. Mantel [-] (46. M. Hamada [-] ) , M. Růžička [-] , L. Novák [-] , A. Krejčí [-]

ŽK: 32. M. Záleský - 34. M. Růžička , 34. D. Svoboda , 45. D. Horváth , 59. M. Hamada .
Místo: TJ So Hejtmánkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vaníček Michal - HURDÁLEK Roman (N), JETEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.