N. Yagupa 9.
L. Cének 62.
N. Yagupa 88. (p.)
3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V 88. minutě rozhodl Yagupa


Branky


0

Souboj celků pohybujícíh se v první polovině tabulky. Rozhodl v 88 minutě Yagupa a Šaratice již mají 12 bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnost pomohla Šaraticím

V prvním poločase hosté dominovaly. Ve velké pohodě nastoupil kanonýr Koryčánek, který měl několik šancí. Hned v 6-té minutě rozvlnil síť Dubňany vedly 1:0. hned za okamžik a to v 9té- minutě srovnal skóre skvěle hrající Yagupa Domácí byli místy až pod drtivým tlakem. Pro všechny diváky to byla jen otázka času, kdy budou padat góly a jen souhrou náhod a dobrého výkonu domácího brankáře Plchuta neskončil první poločas pro domácí debaklem. Ve 42- minutě se trefil Skočík a Dubňany šli do kabiny s vítězstvím 2:1- Druhá půle byla ze strany domácích o hodně lepší, opět se ukázala bojovnost a houževnatost hráčů šaratic, kteří dokáží těžké zápasy zvládnout. Nejprve v 62. minutě se trefil Cenek. Ke konci zápasu se jen čekal na hvizd rozhodčího až ukončí zápas a týmy si rozděli po bodu. To vše vyvrátil svým druhým gólem záložník Yagupa. Šaratice v poslední době rozhodují své zápasy v posledních minutách a jejich bojovnost se jim vyplácí, když získali už 12 bodů.Dubňany na třetí branku do své sítě nedokázaly odpovědět a na své konto si připisují 3 prohru.Výsledek 3-2 je pro domácí z kategorie šťastných, ale nikoliv nezasloužených.



Ohlasy k zápasu


TJ Šaratice
Pavel Plchut - brankář Šaratic: "Dobře jsme vědeli, že musíme v tomto zápase předvést výkon na 120%, aby jsme dosáhli na body. To se nám povedlo. Příští zápas na půdě kvalitních Ratíškovic napoví víc."




Sestavy


TJ Šaratice
P. Plchut [-] - P. Kalouda [-] , L. Cének [-] , D. Bukáček [-] , j. kalouda [-] - N. Yagupa [-] , M. Galia [-] , J. Smetana [-] , J. Roháč [-] (66. J. Oravec [-] ) , R. Audy [-] - M. Baňa [-]

FK Baník Dubňany
R. Pelíšek [-] - R. Štos [-] , O. Skočík [-] , T. Pochylý [-] , J. Mokrý [-] , M. Soldán [-] (87. P. Hlaváč [-] ) , F. Koryčánek [-] (64. V. Beker [-] ) , D. Janík [-] , T. Wagner [-] , M. Horný [-] (76. L. Silný [-] ) , M. Klečka [-] (63. O. Krejčiřík [-] )

ŽK: 44. P. Kalouda , 85. j. kalouda .
Hráči zápasu: N. Yagupa , J. Oravec - F. Koryčánek .
Místo: Šaratice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KADLEC Václav - JULÍNEK Jiří, FLORIAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.