4:3
(0:2)
26. J. Gois (p.)
40. T. Lupínek
47. J. Gois
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný obrat Meziměstí, který nikdo nečekal


Branky


52. P. Šolc , 59. P. Gajdoš , 65. P. Šolc , 90. P. Smrček - 26. J. Gois (p.) , 40. T. Lupínek , 47. J. Gois
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší začátek pro Poříčí

V sobotním zápase byl mírným favoritem tým ze Meziměstí, což se nakonec ukázalo. Avšak začátek zápasu se více povedl hostům z Poříčí. V probíhající 26. minutě letí míč na Goise, kterého však nechtěně podráží domácí Borůvka a rozhodčí nařizuje pokutový kop. Říká se, že faulovaný hráč by penaltu neměl jít kopat, že jí nepromění. Tuto teorii však hostující Gois vyvrátil a vstřelil branku. Další šanci Poříčí Čížek chytá, následnou dorážku od Lupínka, kterého přeběhli všechny obránci, už ale chytit nedokázal. První poločas vyzněl pro Meziměstí velice špatně. Nejen že prohrávali 2:0, ale navíc si nedokázali vytvořit nic nebezpečného. 

Meziměstí ukázalo skvělý obrat

V poločase tým Meziměstí probral v šatně chyby a chtěl do druhého poločasu vstoupit lépe než do toho prvního. Opak byl ale pravdou. Gois se dostal do samostatného nájezdu na Čížka a dokázal ho překonat. Obrat v zápase se zdal být nemožný. Ale co se nestalo. Meziměstské nastartoval Šolc. Našel si míč za obranu a v úniku sám na branku dělá kličku brankáři a snižuje na 3:1. A je tu další útok Meziměstí, který je velice podobný tomu prvnímu, ze kterého dal branku Šolc. Tentokrát ale v podání Gajdoše, který snižuje na 3:2. Šolc, který odehrál skvělé utkání se dostal do další šance, kdy je opět sám před brankou a zachoval klid a srovnal ztracené utkání na 3:3. Nervy na uzdě ale neusnesl hostující Tóth, který dává před „standartkou“ Hanákovi pěstí do zad a hlavní rozhodčí po poradě z pomezním dává Tóthovi červenou kartu. Blíží se konec zápasu a s ním i tlak jak Meziměstských hráčů tak Meziměstských fanoušků. V 90. minutě je odpískán faul na půlce hřiště proti brance Poříčí a téměř každý se přemísťuje do vápna hostí, kam míří centr od Jiráska, který vyráží brankář pouze před sebe, kde stojí osamocený Smrček a ten z hranice brankové čáry chytře nastřeluje míč před branku, kde se odráží za záda Wagnera a je rozhodnuto. Nemožné se stalo možným a Meziměstí si uhlídalo doma 3 body.

 

 



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - J. Ptáček [-] (46. J. Škoda [-] ) , P. Šolc [-] , P. Gajdoš [-] , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , P. Smrček [-] , A. Borůvka [-] , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , R. Jirásek [-]

TJ Velké Poříčí B
S. Wagner [-] - Š. Stodola [-] , J. Gois [-] , T. Lupínek [-] (46. L. Hloušek [-] ) , Š. Marek [-] (60. R. Hurdálek [-] ) , D. Hanzl [-] (77. M. Lelek [-] ) , M. Jansa [-] , P. Svatoš [-] , Z. Zima [-] , P. Berger [-] , M. Tóth [-]

ŽK: 25. P. Šprinc , 34. L. Hanák , 73. P. Gajdoš - 15. D. Hanzl , 57. M. Tóth , 67. J. Gois . ČK: 81. M. Tóth .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tůma Lukáš - VLK Lukáš, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.