1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

7.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezilesí překvapivě okradlo Broumov o body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nožka ve formě

Na broumovském pažitu se od počátku zápasu hrál zápas od vápna k vápnu. Šancí bylo pomálu, avšak v jedna s nich skončila brankou. A kdo jiný to mohl být, než „šutér“ Nožka, nejlepší střelec týmu z Mezilesí, který navázal na svoje čtyř gólové představení z minulého týdne. Zmiňovaný útočník se dostal do „šprajcu“ s domácím brankářem a v souboji noha na nohu dokázal procedit míč mezi nohami brankáře Fajstla a dostal se za něj. Poté před ním stála prázdná branka, která mu nedělala problém trefit. Pak nastala „plejáda“ šancí na straně Broumova, avšak Horvát ani Bitnar nedokázali své šance proměnit. Více branek už nám první půle nenabídla a tak oba celky odcházely do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

Ani Mantelův krásný "přímák" nestačil

 V šatnách trenéři nabádali své svěřence ke zlepšení hry a došlo i k několika změnám v sestavě. Začátek se podařil lépe Mezilesí. Kdy se do samostatného úniku na brankáře dostal znovu Nožka, byl zezadu atakován domácím obránce, avšak rozhodčí nechal hru plynout dál a míč se odrazil k Lazorkovi, kterému nedělal problém se trefit mezi 3 tyče. Vedení 2:0 Mezilesí dostalo do dobré situace, ve které ale přestali hrát a domácí se toho snažili využít. To by ale v bráně nesměl stát Škoda chytající jednu šanci za druhou. Na co ale nedokázal reagovat byl přímý kop na hranici vápna, ke kterému se postavil Dominik Mantel, ukázal něco z umění Broumovské šlechty a překrásnou střelou na zadní tyč, jako to dělá Andrér Iniesta dokázal snížit stav utkání na 1:2. Hosté však své hubené vítězství dokázali do konce zápasu udržet a odvážejí si velice cenné 3 body, které nikdo nečekal.  



Sestavy


TJ Slovan Broumov B
M. Fajstl [-] - J. Kivák [-] , P. Horváth [-] (46. M. Hamada [-] ) , J. Lehotský [-] , J. Schubert [-] , L. Novák [-] , T. Bitnar [-] (77. D. Horváth [-] ) , T. Balcar [-] (60. D. Mantel [-] ) , J. Pokorný [-] (74. M. Dostál [-] ) , J. Semerák [-] (57. M. Háze [-] ) , A. Krejčí [-]

TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - D. Vaněk [-] , L. Nožka [-] , J. Vítek [-] (78. J. Macháček [-] ) , D. Švika [-] , J. Otman [-] , M. Novák [-] , J. Lazorka [-] (70. M. Hanuš [-] ) , M. Kárník [-] , M. Holý [-] , J. Drašnar [-]

ŽK: 14. T. Balcar , 65. M. Hamada - 80. M. Hanuš , 82. J. Macháček .
Místo: Broumov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Buchta Petr - DUNOVSKÝ František (N), ŠKODA Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.