Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zničil dalšího soupeře


Branky


8. L. Malina , 14. M. Fireš (p.) , 58. J. Svoboda , 59. J. Nývlt , 70. J. Svoboda , 84. J. Rudolf - 31. L. Křovák , 78. M. Novotný
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první půle

Zápas začal v poměrně rychlém tempu. V 8. minutě chyboval hostující obránce, míč „lapil“ Malina a postupoval sám na brankáře a dostal Kostelec do vedení. Poté byl vidět faul v pokutovém území, který rozhodčí Pálka odpískal a výprask Velichovek mohl začít. Abych to doplnil, tak míč na puntík postavil Fireš a zvýšil na 2:0. Domácí nadále útočili a snažili se přidat branku, avšak byli to hosté, kteří dokázali vykřesat špetku naděje. Když z trestného kopu, zhruba z 25 metrů napřáhl Křovák a snížil stav na 2:1. To bylo do poločasu vše. Domácí se pokoušeli dlouhými kopy dostat za obranu soupeře, ale bez šancí. Hosté to naopak zkoušeli hrou po zemi, rychlými přihrávkami, ale zakončení nebylo bůhví jaké.  

Kostelec to rozjel ve velkém

Diváci se mohli ovšem těšit na druhý poločas, kde byla vidět velká řada branek, zejména na straně Kostelce. Tento počin načal v 58. minutě Svoboda. Přebral míč a zakončil jako „mazák“ lobem přes hostujícího brankáře. Ten jsi pouze sáhl na míč, ale zastavit mu cestu do branky nedokázal. Na 4:1 po rychlé rozehrávce Havlíčka zvyšuje hlavou Pepa Nývlt. V probíhající 70. minutě se k balónu dostal znovu Svoboda a jeho únik skončil brankou. Hosté se dokázali také prosadil zásluhou Novotného, avšak ten stav jen poupravil na 5:2. Definitivní zásah do branky Velichovek přidal Rudolf, ke kterému se odrazil od tyče míč po hlavičce Veselňáka.  



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec B
Hanuš - trenér: Myslím si, že na to , že jsme byli pouze z hráči „Bů mužstva, tak nám to Velichovky hodně ulechčily, připadaly mě odevzdaným dojmem už od začátku zápasu.

TJ Velichovky
Jaroslav Šubrt - trenér: Po vyrovnané první půli nastal zlom v 60 minutě, kdy domácí odskočili a poté se to jen dohrávalo.



Sestavy


TJ Červený Kostelec B
J. Martínek [-] - K. Havlíček [-] , M. Fireš [-] (73. S. Štelzig [-] ) , M. Marek [-] (61. D. Marek [-] ) , J. Svoboda [-] , L. Malina [-] (78. D. Veseleňák [-] ) , J. Rudolf [-] , M. Barták [-] (46. T. Štepánský [-] ) , J. Máslo [-] , R. Špelda [-] , J. Nývlt [-]

TJ Velichovky
T. Hasník [-] - V. Šolc [-] - R. Valášek [-] , P. Kuzar [-] (78. J. Šubrt [-] ) - L. Křovák [-] - M. Dočekal [-] (60. M. Sodomka [-] ) , M. Novotný [-] , J. Kašpar [-] , D. Šubrt [-] , P. Dyrc [-] , M. Novotný [-]

Místo: Č. Kostelec. Rozhodčí: Pálka Martin - KLEČÁK Marek, ŠULC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.