0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Překvapivá prohra Machova


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bomba ze 45 metrů skončila gólem

Machov chtěl na domácí půdě určitě uspět a napravit tak prohru z minulého týdne, kdy se utkali se Skalicí. Zápas byl od samého začátku vyrovnaný a probíhal spíše boj o střed hřiště, než o to kdo dá první branku. Moc šancí vidět nebylo. V jedné z mála šancí, které nám nabídl první poločas se objevil Martinec po přihrávce Picha, kdy ale nestřílel a posílal spíše střílenou přihrávku před bránu, kde však nedokázal nikdo zasáhnout míč. To mohlo Machov mrzet, protože v 38. minutě napřáhl z veliké vzdálenosti, zhruba 45 metrů Schubert a trefil zařízení. S touto střelou si měl poradit brankář Šulc, ale nedokázal na ní nijak reagovat. 

2 červené karty na straně Machova

V jedné i v druhé šatně proběhla během poločasu porada, více se ale řešilo určitě v té Machovské. Lépe se povedl vstup do druhého poločasu právě domácím, kdy prvních 10 minut byli lepším týmem. Ovšem pak nastala černá chvilka pro Machov, kdy dostal červenou kartu Martinec Pavel za kritiku rozhodčího. To Broumovské znovu nabudilo a o chvíli později střídající Petr Horváth unikl po straně a v šanci dokázal překonat brankáře. Poté následovala ještě jedna červená karta, tentokrát jí dostal hráč Purtig a tak Machov dohrával bez 2 hráčů. Další branka ani karta nepřišla a tak Broumov dokázal odvést 3 body z Machova. 



Ohlasy k zápasu


Jiskra VEBA Machov
Pavel Martinec: Zápas vyrovnaný a Machov si to svojí nedisciplinovaností pokazil.


Sestavy


Jiskra VEBA Machov
J. Šulc [-] - V. Scholz [-] , P. Martinec [-] , L. Lecnar [-] (69. J. Štantejský [-] ) , P. Kubeček [-] , T. Pich [-] (80. J. Falta [-] ) , O. Purtig [-] , M. Středa [-] (63. L. Kubeček [-] ) , J. Hurdálek [-] , M. Tichý [-] , J. Zima [-]

TJ Slovan Broumov B
M. Fajstl [-] - P. Gajdoš [-] , J. Lehotský [-] (70. D. Horváth [-] ) , M. Háze [-] , T. Bitnar [-] , D. Mantel [-] , J. Schubert [-] , P. Bureš [-] (53. P. Horváth [-] ) , J. Pokorný [-] , A. Krejčí [-] , O. Gago [-]

ŽK: 39. V. Scholz , 45. M. Středa , 54. P. Martinec , 60. O. Purtig , 84. M. Tichý - 11. A. Krejčí , 39. T. Bitnar , 69. D. Mantel , 77. P. Horváth , 78. J. Schubert . ČK: 54. P. Martinec , 88. O. Purtig .
Místo: Jiskra Machov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škoda Martin - KLEČÁK Marek, ŠVÁB Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.