Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrušovany rozstřílely béčko Tasovic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda v první půli

Do zápasu vstoupily Hrušovany s jasným cílem získat tři body a potvrdit zatím podzimní neporazitelnost na domácím hřišti. V prvním poločase jasně dominovaly Hrušovany. První branka padla v 11. minutě, kdy po individuální akci Novotný poslal míč nechytatelně do šibenice. Další branka padla ve 22. minutě, kdy po Matouškově přímém kopu  doklepl míč do brány Pelech. Další branka padla v 29. minutě, kdy Kůra poslal do úniku Adamova, který přesným centrem našel Matouška. Ve 38. minutě to bylo už 4:0, brankář Tasovic vyrazil míč jen k Pelechovi, který technickým obloukem přesně trefil bránu. Do kabin se šlo tedy za stavu 4:0.

Ve druhém poločase tempo domácích upadlo vlivem spokojenosti s výsledkem. I přes to zvýšil Lysák po centru Adamova na 5:0. Na děsivých 6:0 zvýšil po centru Kocha Novotný. Po šesté brance domácí polevili. Trestem byly dvě branky Čopa, který snížil na konečných 6:2. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Cukrovar Hrušovany n. Jev.
Tomáš Kůra, záložník Hrušovan: Pro nás jsou to velmi důležité body. Navíc je to třetí výhra v řadě na domácím hřišti, oproti minulé sezóně, kdy jsme vyhráli na jaře na domácím hřišti snad jen jednou. Klíčové v zápase bylo, že jsme dali brzo branku. Kaňkou na zápase jsou dva zbytečně inkasované góly. Vzhledem k průběhu neměly branky sice na výsledek vliv, ale do dalších zápasů je třeba se chyb vyvarovat.




Sestavy


TJ Cukrovar Hrušovany n. Jev.
T. Holík [-] - D. Krchňavý [-] (56. R. Koch [-] ) , Z. Adamov [-] , P. Sedláček [-] , Z. Matoušek [-] , T. Kůra [-] , Z. Petrásek [-] , J. Novotný [-] , J. Šimša [-] , J. Pelech [-] , Z. Hrdina [-] (51. R. Lysák [-] )

TJ Sokol Tasovice B
V. Pavliv [-] - D. Sedlář [-] , M. Vlk [-] , M. Konrád [-] (20. M. Šabatka [-] ) , J. Houšť [-] , J. Harenčák [-] , P. Pejchal [-] , Z. Doležal [-] , J. Čop [-] , p. Kučera [-] , R. Lapeš [-]

ŽK: 86. J. Šimša - 61. J. Houšť , 78. Z. Doležal , 79. R. Lapeš , 80. M. Šabatka .
Místo: Hrušovany nad Jevišovkou. Počet diváků: 60. Rozhodčí: LAŠTŮVKA Dušan - PROCHÁZKA Tomáš, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.