O. Dax 36.
R. Kroka 77.
2:1
(1:1)
40. J. Gois (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany zdolaly Poříčí


Branky


36. O. Dax , 77. R. Kroka - 40. J. Gois (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smutní domácí po poločase

V sobotním duelu se utkaly celky Dolan a Velkého Poříčí. Zápas neměl většího favorita a tak se očekávalo vyrovnané utkání. Dolanští začali hrát s velkou chutí a nechtěli své fanoušky dlouho čekat na branku, avšak jejich střelecká produktivita byla na bodu mrazu, zejména střelecké forma Kroky. Do 16. minuty se domácí dostali do 3 vyložených šancí, které zahazovali z bezprostřední blízkosti . Ve 32. minutě se kopal rohový kop, ke kterému se postavil Tokar, nakopl míč před branku, kde si ho hostující Lelek nešťastně usměrnil do vlastní branky. Dolany nedokázaly uklidnit svojí hru a místo aby se staraly o udržení vedení, tak domácí stoper Žďárský vymyslel ve 40. minutě nesmyslný faul v pokutovém území a kopala se penalta. K té se postavil mladičký Gois a nekompromisně jí proměnil. A tak do kabin odcházeli smutní domácí, kteří nedokázali vytěžit ze svého tlaku více.

Kroka prolomil smůlu

V druhém poločase se znovu dařilo více hráčům z Dolan. Dokázali držet balón na svých kopačkách a dostat Poříčí před jejich branku, ovšem dobývání bylo marné až do 74. minuty, kdy se konečně prosadil Kroka, který po několika nepovedených šancích dokázal posadit míč do branky hostů. To bylo konec konců všechno, co se týká vstřelených branek. Hosté se ještě ke konci zápasu pokoušeli o vyrovnání, ale nic se již nedostalo za záda Kubáska. 



Sestavy


TJ Dolany u Jaroměře
M. Kubásek [-] - R. Kroka [-] , I. Tokar [-] (81. J. Cipra [-] ) , O. Dax [-] (81. J. Berger [-] ) , R. Kašajík [-] , L. Semanišin [-] , T. Kejzlar [-] , P. Cejnar [-] , J. Karel [-] , L. Šrajbr [-] , S. Žďárský [-]

TJ Velké Poříčí B
A. Máslo [-] - M. Mikuš [-] , M. Lelek [-] (70. Š. Stodola [-] ) , K. Lanta [-] (79. P. Svatoš [-] ) , J. Gois [-] , T. Lupínek [-] (46. F. Soldán [-] ) , Š. Marek [-] , Z. Šnajdr [-] , Z. Zima [-] , P. Svatoš [-] , M. Tóth [-]

ŽK: 40. S. Žďárský - 76. K. Lanta .
Místo: TJ Dolany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vaníček Michal - TŮMA Lukáš, MARTÍNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.