Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:0
(5:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Mezilesí nepřekvapilo a odváží si vysokou prohru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 5 minutách hotovo

Kostelec na svém hřišti přivítal Mezilesí a zázrak se nekonal. Jelikož zápas „A“ tým hrál zápas ve sobotu, tak na dnešní „mač“ mohli posílit o několik hráčů a to také udělali. Posílený tým ukazoval svojí kvalitu už od počátku zápasu, kdy na Mezilesí vlétl ve velkém stylu. Divácí ještě čekali frontu na pivo a na propečenou klobásku, když Martínek dával na 1:0. O 3. minuty později po krásné akci zvyšuje Čáp na 2:0 a bylo po zápase. Aby t oho nebylo mála tak došlo k nedorozumění mezi stoperem Novákem a brankářem Škodou, kdy zaváhání využil Máslo na zvýšil již na 3:0. V této chvíli to vypadalo to vypadalo na velký debakl a tomu nasvědčovala i další branka Čápa v 15. minutě. Za další 2 minuty dává svojí druhou branku Martínek a s Mezilesím to vypadalo moc špatně. Domácí se však poněkud uspokojili a do hry se dostali hosté. Zahrozili po několika kombinačních akcích, avšak neúspěšně. 

Po prostřídání už gól nepadl

Po přestávce se očekávalo další brankové obohacení, ale k tomu nedošlo. Za příčinu můžeme brát prostřídání obou mužstev. Zápas se dostal klidnější rytmus a šance se střídali na obou stranách. Vypadalo to, že střelcům zvlhnul střelný prach, protože síť v brance nedokázal nikdo rozvlnit a tak se utkání dohrálo bez změn na ukazateli skóre. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Mezilesí
Dan Bárta: Domácí potvrdili svoji formu, pro soutěž by však bylo přínosnější, aby v okresním přeboru hráli hráči B mužstva, takto byl rozdíl v soutěžích znatelný, asi si domácí potřebovali spravit chuť po včerejším debaklu "áčka" na hradecké Slávii 8:3.

Sestavy


TJ Červený Kostelec B
D. Balcar [-] - T. Martínek [-] (46. M. Marek [-] ) , K. Čáp [-] , J. Hundák [-] , D. Petrů [-] (69. D. Marek [-] ) , D. Hála [-] (62. S. Štelzig [-] ) , J. Máslo [-] , M. Janko [-] , J. Nývlt [-] , K. Havlíček [-] , M. Fireš [-] (46. R. Špelda [-] )

TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] (72. V. Krecl [-] ) - L. Maixner [-] (64. M. Hanuš [-] ) , D. Vaněk [-] , L. Nožka [-] , M. Vítek [-] (24. A. Škoda [-] ) , D. Švika [-] , J. Otman [-] , M. Novák [-] (86. M. Hůlka [-] ) , M. Kárník [-] , M. Holý [-] , J. Drašnar [-]

ŽK: 48. D. Vaněk .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Gieci Jan - NYMSA Jakub, BERGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.