L. Křovák 31.
V. Šolc 53. (p.)
2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatný výkon Hejtmánkovic


Branky


31. L. Křovák , 53. V. Šolc (p.) - 70. D. Hušek , 83. D. Prokeš
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škoda těch šancí

V sobotu odpoledne se odehrálo utkání ve Velichovkách, kam přijel oslabený tým z Hejtmánkovic, který měl problém poskládat sestavu. Z minulého utkání vyloučený Harasevič Václav a Syrovátko mohli týmu pomoci maximálně na tribuně. Do vedení se po půl hodině hry dostali domácí. Brankář Hejtmánkovic nedokázal odkopnout dostatečně daleko míč a ten odražený se dostal ke Křovákovi, který „pelášil“ sám na branku a obstřelil brankáře. Pak nastala řada neproměněných šancí Dyrce, které nakonec znamenají ztrátu plného počtu bodů. Do poločasu se gólu diváci již nedočkali.

"Hejtmany" dokázaly srovnat

V počátku druhé půle rozhodčí Pálka odpískal penaltu, když viděl nastřelenou ruku France v pokutovém území. K penaltě se postavil ostřílený kapitán Šolc a poslal Velichovky do pohodového vedení 2:0. Hejtmánkovice se nevzdaly a hrozily z rohových kopů. Jeden z nich zahrávaný Harasevičem Miroslavem skončil na kopačce Huška a bylo sníženo na 2:1. Novotný z domácího celku zahodil velikou šanci, když z malého vápna přestřelil prázdnou branku. To mohlo nakonec domácí mrzet, protože v 83. minutě chybovali na půlce soupeře a Prokeš se dostal do úniku, vymíchal jednoho z protihráčů a perfektně zakončil na zadní tyč. A tak oba celky se musí spokojit jen s 1 bodem, především pro domácí je to ztráta, protože neproměnili řadu brankových příležitostí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jaroslav Šubrt: Jediné co potěší je, že se nevyplnili prognózy experta o tom, že dostaneme nálož. Prohráli jsme si to sami díky nevyužitým šancím a soupeř vytěžil z minima maximum.




Sestavy


TJ Velichovky
T. Hasník [-] - P. Karban [-] , A. Rieger [-] , M. Karel [-] , P. Dyrc [-] , M. Sodomka [-] (65. M. Dočekal [-] ) , V. Šolc [-] , R. Valášek [-] (85. P. Kuzar [-] ) , L. Křovák [-] , M. Novotný [-] , D. Šubrt [-]

TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Remeš [-] - D. Prokeš [-] , M. Nýč [-] , T. Martin [-] , L. Lorenc [-] , O. Jirman [-] , D. Hušek [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] , J. Franc [-] , V. Čihák [-]

ŽK: 78. P. Dyrc - 48. O. Jirman , 85. M. Harasevič .
Místo: TJ Velichovky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pálka Martin - LOKVENC Pavel, KLEČÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.