J. Rubeš 15.
J. Gois 24. (p.)
J. Rubeš 60.
3:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízka zápasu sluší


Branky


15. J. Rubeš , 24. J. Gois (p.) , 60. J. Rubeš - 37. M. Harasevič (p.) , 86. V. Harasevič , 94. L. Lorenc
0

Vyrované utkání s řadou branek a také s řadou šancí, kterů zůstaly nevyužity. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v roli Poříčí

V jednom z nedělních utkání se odehrálo ve Velkém Poříčí, kam přijely Hejtmánkovice. Před utkáním zápas neměl většího favorita, ale během prvních 10 minut měly více ze hry Hejtmánkovice, kdy nevyužily řadu příležitostí, což je mohlo v prvním poločase mrzet. Domácí dokázali využít neefektivnosti hostů, když z „brejku“ se prosadil Rubeš. O 10 minut později byl jeden z domácích hráčů sražen v pokutovém území a byla nařízena penalta rozhodčím Pálkou.

 

Gois si věřil a dokázal pokutový kop proměnit a dostatĺ Poříčí do vedení o 2 branky. Pak se probudil tým z Hejtmánkovic a začal hrát svojí hru. Nejprve však svojí šanci neproměnil Lorenc, který se stal nešťastníkem v tomto zápase. Do poločasu však byla odměna pro „Hejtmany“ v podobě pokutového kopu, který proměnil hrající trenér Harasevič Miroslav.  

Lorenc se nakonec trefil

V začátku druhé půle hosté mačkali domácí jako citrón, ovšem 3 ložené šance Lorence zůstaly nevyužité. Poříčí ale překvapilo a v 60. minutě se z rohu dostal k míči Rubeš a dal svojí druhou branku. Také se chytil domácí brankář Jansa, který Poříčí podržel v těžký situacích. Naneštěstí pro něj nedokázal zabránit střele Haraseviče Václava z 30 metrů letící přímo do šibenice. Lépe to trefit už nešlo. V 90. minutě se objevil v šanci znovu Lorenc a zkuste si tipnout, jak to dopadlo? Míč skončil za brankou v řece. Pokud je vám Lorence líto, tak už nemusí, protože z nejmenší šance ze všech, které v zápase měl, dokázal srovnat.

 

 



Sestavy


TJ Velké Poříčí B
A. Jansa [-] - J. Gois [-] (83. T. Klíma [-] ) , J. Rubeš [-] , D. Hanzl [-] , Š. Marek [-] (78. P. Svatoš [-] ) , T. Lupínek [-] (68. L. Hloušek [-] ) , Š. Stodola [-] , M. Jansa [-] , M. Tóth [-] , P. Svatoš [-] , M. Mikuš [-]

TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - L. Lorenc [-] , D. Prokeš [-] , M. Záleský [-] , O. Jirman [-] , D. Hušek [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , M. Nýč [-] , J. Franc [-] , M. Syrovátko [-]

ŽK: 37. M. Jansa , 56. Š. Stodola , 68. J. Gois - 24. M. Syrovátko , 31. V. Harasevič , 90. O. Jirman , 94. M. Záleský .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pálka Martin - KLEČÁK Marek, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.