3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat řídili veteráni


Branky


52. J. Šíma , 79. P. Holomek (p.) , 90. R. Havlík - 30. V. Ryšavý
0

     Druhé jarní kolo Krajského přeboru se hraje v brněnském předměstí již v sobotní dopoledne. Lidé z Bosonoh si dnes opravdu mají možnost vybrat, zda zamířit na tréninky GP anebo na fotbal. Pozvánku jim dali domácí hráči v minulém kole, když přivezli tři body z Moravského Krumlova. Pod taktovkou hrajícího trenéra Daniela Břežného nebudou chtít body odevzdat ani v derby se Spartou Brno. Hosté z Komárova v létě pustili žilou, když odešli dvě opory Přichystal a Cupák. Nicméně i přes tyto absence nechtějí hráč sparťané podřadnou roli. V úvodním zápase sice zakolísali s Ráječkem, když prohráli 1:2, ale derby je derby a zde se body neodevzdávají zadarmo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Dokonalou zápletku připravili pro domácí diváky hráči Bosonoh, když v druhé části třemi brankami otočili vývoj zápasu a vzali Spartě Brno veškeré naděje na zisk bodů. O změnu ve vývoji skóre se postarali veteráni Šíma a Holomek. Domácí jsou tak po dvou kolech stoprocentní a hosté na bodový zisk čekají.

Komentář se připravuje.



Sestavy


FK SK Bosonohy
T. Maloň [-] - M. Krejčí [-] , D. Břežný [-] , S. Messiah [-] , J. Chalupský [-] - I. Belko [-] (60. P. Holomek [-] ) , J. Šíma [-] , R. Dostálek [-] , J. Machát [-] - P. Moučka [-] (90. T. Fretzer [-] ) , R. Havlík [-] (90. O. Havlík [-] )

FC Sparta Brno
M. Stehlík [-] - O. Zavadil [-] , M. Hodek [-] , S. Lerch [-] - M. Příkrý [-] , P. Loup [-] , L. Ianosteac [-] , J. Foukal [-] (34. J. Makovický [-] ) - R. Lakatos [-] , V. Ryšavý [-] - Z. Michalec [-]

ŽK: 42. R. Dostálek , 64. R. Havlík - 34. P. Loup , 62. O. Zavadil .
Místo: Hoštická. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MARTINEC Michal - LENFELD Oldřich, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.