0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:00

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutá prohra domácích


Branky


0

Nováček soutěže přivítal na svém hřišti zkušený celek z Moravského Krumlova. Byla to pro něho premiéra, neboť v prvním kole měl volný los.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Na prvním zápase v krajském přeboru se sešla v Boskovicích početná divácká kulisa, která byla zvědavá, jak si domácí borci v nejvyšší krajské soutěži povedou. Nakonec domů odcházeli z rozporuplnými pocity, neboť prohra o tři branky byla krutá.

 

     Hosté byli na zápas velice dobře připraveni po taktické stránce. Věděli přesně, co budou hrát, byli trpěliví a to se jim nakonec vyplatilo. Nejprve se v šancích ocitli domácí, ale tu největší ve 40 minutě trestuhodně zahodil Roman Kamenný, který se ocitl sám před opuštěnou brankou, ale tuto přestřelil.Chvíli předtím se domácí domáhali pokutového kopu, ale rozhodčí Chabička jejich volání nevyslyšel. Nedáš, dostaneš. Po obrovské šanci Kamenného skóroval na druhé straně hostující Machotka a ukázal tak domácímu hráči, jak si poradit v brankové příležitosti.

     V druhé části hry hráli hosté přesně to, co potřebovali. Pozorně bránili a nechali hru tvořit domácí. Přitom nevynechali žádnou příležitost k protiútoku. Domácím se nedařilo překonat zhuštěnou obranu hostů. Dostali se do několika závarů, ale ty obrana a brankář Bogner s přehledem vyřešila. V době, když již domácí začali hrát na riziko, využili hosté dvě brejkové situace ke skórování. Nejprve se v 79 minutě trefil opět Machotka a v 89 min, dal konečnou podobu skóre střídající Beran.

 



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
K. Švancara [-] - M. Černý [-] (79. A. Přikryl [-] ) , R. Müller [-] , O. Václavek [-] , A. Kolář [-] (30. J. Vykoukal [-] ) - T. Minařík [-] , L. Martínek [-] , M. Preč [-] (63. J. Stara [-] ) , J. Horák [-] , L. Fojt [-] (79. J. Pupík [-] ) - R. Kamený [-] (52. M. Fadrný [-] )

FC Moravský Krumlov
M. Bogner [-] - J. Svoboda [-] , D. Vošmera [-] , J. Matějka [-] , P. Klodner [-] - L. Zelníček [-] (90. L. Adamík [-] ) , T. Březina [-] , P. Machotka [-] , J. Staněk [-] (75. J. Jursa [-] ) - V. Řezáč [-] (71. J. Sobotka [-] ) , M. Kabelka [-] (85. J. Beran [-] )

ŽK: 22. J. Horák - 66. J. Staněk .
Místo: Boskovice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Chabiča František - KRBŮŠEK Radim, DOHNAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.