3:1
(2:0)
54. O. Jacko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená výhra Boskovic


Branky


5. L. Fojt , 36. M. Černý , 60. M. Černý - 54. O. Jacko
0

     Nováček z Boskovic neprožívá zrovna úspěšný start do sezóny. V nedělení odpoledne navíc hostil nevyzpytatelné Ivančice. Domácí pojali zápas hodně zodpovědně, hráli v plném nasazení a svého soupeře po zásluze přehráli. První výhra, tak přišla doma a mohli jí všichni společně oslavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí vstoupili do zápasu hodně  odhodlaně a  hned z první akce se radovali. Míč do pokutového území nacentroval Stara, našel ve vápně Fojta a ten dopravil míč do sítě. To běžela 5 minuty utkání. Domácí tato branka povzbudila a ovládli dění na hřišti. Nebylo tedy divu, že přidali další zásah. Tentokráte si na něj diváci museli počkat do 36 minuty, kdy v\užil centru do vápna Matěj Černý, který míče otřel o pravou tyč hostující branky a po té rozvlnil síť. Tímto bylo dění v první části ukončeno.

 

 

     Domácí vstoupili aktivně i do druhé části hry.  Svoji aktivitou dělali soupeři problémy a dokonce se jim povedlo vsítit i branku, po pěkné akci, ale asistent rozhodčí odmával ofsajd a radost domácích hráčů byla zbytečná. Chvíli poté udeřilo na druhé straně. Ivančice sehrály rychlý kontr na jehož konci byl Ondřej Jacko a bylo zaděláno na drama. Běžela 60 minuta, tedy šest minut po kontaktní brance hostů, a opět se měnilo skóre. Tentokráte k radosti domácích diváků. Svůj druhý zásah v zápase zaznamenal Černý, který hlavičkou zvýšil vedení domácích. Hosté postupně přebírali iniciativu a v samotném závěru i domácí zatlačili, ale bez většího efektu. Nováček z Boskovic, tak může slavit tři body.  



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
R. Konečný [-] - M. Hloch [-] , M. Černý [-] (82. J. Pupík [-] ) , R. Müller [-] , O. Václavek [-] - L. Fojt [-] (66. T. Minařík [-] ) , J. Stara [-] (62. Š. Přikryl [-] ) , L. Martínek [-] , M. Sečkář [-] , J. Horák [-] - M. Fadrný [-] (88. L. Miksan [-] )

FC Ivančice
J. Sojka [-] - J. Pekáč [-] , T. Táborský [-] , M. Štěpanovský [-] (78. O. Zoubek [-] ) , J. Holý [-] (71. R. Wascher [-] ) - T. Kleibl [-] (46. O. Jacko [-] ) , D. Černý [-] , T. Bittner [-] (46. Š. Hron [-] ) , V. Čermák [-] - T. Jacko [-] , T. Čožík [-] -

ŽK: 58. J. Stara , 84. Š. Přikryl , 89. R. Müller - 40. J. Pekáč . ČK: 90. J. Pekáč .
Místo: Boskovice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: JELÍNEK Jaroslav - VONDRYSKA Luboš, KOSIČKA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.