J. Jursa 85.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bogner vyčaroval body pro domácí


Branky


85. J. Jursa
0

    Zápas v Moravském Krumlově se změnil v souboj domácího brankáře Bognera a hostujících hráčů. Vzhledem k tomu, že Bogner všem atakům hostů odolal a domácí se jednou trefili, zůstaly všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     První poločas se hrál převážně na polovině domácích a hosté dokazovali,že mají velmi kvalitní celek s divizními zkušenostmi. Zadní řady domácích však pracovaly spolehlivě a brankář Bogner byl tentokrát neprůstřelný. Do druhého poločasu zraněného Kabelku vystřídal Zelníček a ten opět ukázal,jak platným hráčem je pro Krumlov. Hra v poli se vyrovnala a do šancí se začali dostávat i domácí,avšak šance hostí byly z kategorie vyložených. Bogner v  brance však měl dobře postavené i tyče a břevno své branky a když soupeři zlikvidoval asi šestou šanci, musel pro Mutěnice zákonitě přijít trest. Ten se dostavil v 85. minutě zápasu,když Matějkův přetažený centr z přímého kopu Zelníček hlavou vrátil před branku a nabíhajícímu Jursovi nezbývalo nic,než míč uklidit do prázdné branky. Opět se tedy potvrdilo ono známé nedáš – dostaneš. Závěrečných pět minut již domácí hráči zkušeně uhráli daleko od své branky a výborný rozhodčí Smekal neměl žádný důvod nastavovat nad rámec devadesáti minut.

 



Sestavy


FC Moravský Krumlov
M. Bogner [-] - D. Vošmera [-] (77. Z. Hlučil [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Klodner [-] , J. Matějka [-] - F. Čihal [-] (64. J. Jursa [-] ) , J. Staněk [-] (83. L. Adamík [-] ) , T. Březina [-] , P. Machotka [-] - V. Řezáč [-] , M. Kabelka [-] (46. L. Zelníček [-] )

FK Mutěnice
I. Šupa [-] - M. Vydařilý [-] (66. L. koplík [-] ) , R. Benešovský [-] , J. Pavelka [-] , L. Kupčík [-] - T. Drápal [-] (66. L. Trávník [-] ) , J. Hromek [-] (89. P. Varmuža [-] ) , M. Válek [-] , R. Holešinský [-] - D. Koštuřík [-] , M. Čepil [-] (89. L. Piškula [-] ) -

ŽK: 55. F. Čihal , 82. Z. Hlučil - 43. J. Hromek , 68. L. koplík .
Místo: Moravský Krumlov. Počet diváků: 145. Rozhodčí: SMEKAL Roman - ŠENKÝŘ Petr, PLESKAČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.