Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mutěnice věnovaly bod Spartě


Branky


0

     Domácí celke doma nezvítězil a bod věnoval brněnské Spartě, která o jeho zisku rozhodla devět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí nastoupili bez dovolenkujícího Radka Benešovského, kterého v sestavě nahradil Varmuža. Jinak hráli ve stejné sestavě jako na Moravské Slavie, tedy s Koštuříkem. v záloze a na hrotě s osamoceným Čepilem.    

     Možná i z toho důvodu se domácí nedostali do tradičního úvodního tlaku a hra byla po celou první půli vyrovnaná. Sparta možná měla hlavně díky pohyblivým a rychlým hráčům, zejména Ryšavému s Příkrým i více ze hry, ale oba zmínění hráči předvedli pouze střely ještě před pokutovým územím. To šance domácích byli přece jen vyloženější. V 21. minutě si na levé straně Drápal narazil míč s Hromkem, výtečně nacentroval na zcela volného Koštuříka, ale ten míč trochu podběhl, což se na nepřesném zakončení projevilo. V 27. minutě centroval zprava Pavelka, ale míč směřoval do brány a Stehlík jej s námahou vytěsnil na břevno! V minutě 31. poslal za obranu hostí Holešinský Čepila, ten obešel i brankáře Stehlíka a levačkou uklidil míč do sítě – 1:0. O tři minuty později mohl po Hromkově vysunutí zvýšit Holešinský, ale místo střely hledal Koštuříka a jeho přihrávku obránci zblokovali. V 38. minutě předvedl ještě dobrou standardku domácí kapitán Válek, ale to bylo od domácích nadlouho vše. V závěru 1. půle se totiž do zakončení dostali hlavičkující Loup a střílející Příkrý. 

        Do 2. půle i díky silnému větru nastoupili lépe hráči Sparty. Vynutili si několik rohů a také v 59. minutě i jednu minelu Mutěnic. Atakovaný Pavelka zbytečně ve vápně míč přihrával Varmužovi, od něho se míšč dostal jenom k Lakatosovi, který obešel Horeckého a přes další bránící hráče míč propasíroval do sítě – 1:1. Domácí ale vyrovnávací branka nakopla, což korunoval v 66. minutě Holešinský. Toho krásně do sóla časovanou přihrávkou vysunul Koštuřík a bylo to 2:1. Kdo si myslel, že je rozhodnuto, se šeredně mýlil. Místo, aby se domácí uklidnili, přenechali nepochopitelně soupeři znovu iniciativu a kupili chybu za chybou. Vše vyvrcholilo v 81. minutě, kdy Čepil nabil zřejmě nejlepšímu hráči na hřišti Ryšavému a ten vstřelil snad z 25 metrů nádhernou branku i s odrazem od břevna – 2:2. Sparta Brno předvedla Pod Búdama sympatický výkon, za který si bod určitě zasloužila. Naopak pro domácí je to vzhledem k průběhu utkání další zbytečná ztráta bodů v domácím prostředí. Ale za výkon ve 2. půli si tentokrát výhru určitě nezasloužili.

 



Sestavy


FK Mutěnice
Z. Horecký [-] - J. Pavelka [-] (84. L. Piškula [-] ) , L. Kupčík [-] , P. Varmuža [-] (63. M. Vydařilý [-] ) - J. Hromek [-] , M. Válek [-] , R. Holešinský [-] , T. Drápal [-] , L. koplík [-] - M. Čepil [-] , D. Koštuřík [-]

FC Sparta Brno
M. Stehlík [-] - M. Hodek [-] , O. Zavadil [-] , Z. Michalec [-] (87. P. Cigánek [-] ) , J. Foukal [-] (75. T. Pavlas [-] ) , S. Lerch [-] - L. Ianosteac [-] , P. Loup [-] - V. Ryšavý [-] , R. Lakatos [-] (84. M. Špánek [-] ) - M. Příkrý [-]

ŽK: 48. M. Čepil , 65. M. Vydařilý - 31. O. Zavadil , 36. M. Příkrý , 52. V. Ryšavý .
Místo: Mutěnice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Chabiča František - JELÍNEK Lukáš, JELÍNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.